Skok na osrednjo vsebino

Novice

dec  2023 06

Prednovoletno srečanje za starejše v KS Plavž

Prednovoletno srečanje za starejše v KS Plavž Foto: Janko Rabič

V krajevnih skupnostih občine Jesenice nadaljujejo s prednovoletnimi srečanji za starejše krajanke in krajane. V torek, 5. decembra, so ga pripravili v največji Krajevni skupnosti (KS) Plavž za vse, ki so dopolnili osemdeset in več let.

Med več kot sedem tisoč prebivalci jih je takšnih 364, tretjina se jih je zbrala v Osnovni šoli Toneta Čufarja Jesenice, kjer jim vsako leto izkažejo gostoljubje in članom sveta KS Plavž omogočijo izvedbo srečanja. Najprej so prisluhnili glasbenemu programu, ki ga je izvedel šolski pevski zbor pod vodstvom Mojce Čebulj. Pozdravne besede sta izrekla predsednik sveta krajevne skupnosti dr. Adis Medić in ravnatelj šole Gaber Klinar.

Župan občine Jesenice Peter Bohinec je ob tej priložnosti predstavil več prihodnjih pomembnih projektov občine. Krajani so se najbolj razveselili novica, da se ob hudem pomanjkanju parkirišč kmalu obeta večje število novih.

Vsi so zbranim izrekli lepe želje, predvsem z obilico zdravja in osebnega zadovoljstva v novem letu 2024. Učenci pa so za vse pripravili lepe misli in izreke, ki jih bodo skupaj z darilom spominjali na letošnje srečanje.

Prebrano 466 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave