Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

dec  2023 22

Javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2024

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport v letu 2024.

Izvajalci programa in pogoji, ki jih morajo izpolnjevati izvajalci

Na javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2024, se lahko prijavijo le športna društva.

Rok in način oddaje vlog

Vlagatelji se morajo, v kolikor prvič kandidirajo na javni razpis, registrirati na spletni strani v aplikaciji za pripravo vlog za tekoče javne razpise, ki je na voljo na spletni strani https://jesenice.e-razpisi.si/. Vlogo za posamezni program izpolnijo v aplikaciji za pripravo vlog za tekoče javne razpise. Tehnična navodila za uporabo in registracijo se nahajajo na spletni strani.

Vloga mora biti izpolnjena in oddana v spletni aplikaciji na spletnem naslovu jesenice.e-razpisi.si. Za oddano vlogo se šteje vloga s statusom zaključeno najkasneje do vključno petka, 12. 1. 2024.

Po oddaji vloge v aplikaciji, je potrebno zaključeno vlogo natisniti, podpisati in žigosati ter jo z vsemi potrebnimi prilogami poslati na naslov Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice ali osebno oddati v sprejemni pisarni Občine Jesenice najkasneje do vključno petka, 12. 1. 2024.

Vloga, ki je oddana samo v aplikaciji in ne tudi v tiskani obliki, se šteje kot neoddana, zato je komisija ne bo obravnavala in bo s sklepom zavržena. Enako velja za vloge, ki so oddane zgolj v fizični obliki, ne pa tudi v aplikaciji.

Prav tako bo vloga, ki ne bo pravočasna ali je ne bo vložila upravičena oseba, s sklepom zavržena.

Natisnjena prijava (vloga) mora biti oddana v zaprti ovojnici. Ob natisnjeni zaključeni vlogi se natisne tudi izdelana naslovnica s črtno kodo z napisom Javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport v letu 2024 – sklic 410 – 22 / 2023 - ne odpiraj!",  s podatki o vlagatelju in s pripisom priporočeno. Naslovnico prilepite na ovojnico.

Za pravilno oddajo tiskane prijave (vloge) je v pomoč priložena že izdelana naslovnica, ki jo vlagatelji lahko prilepite na kuverto za oddajo vloge na javni razpis.

Šteje se, da je tiskana prijava (vloga) prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo prijav oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali oddana v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) do 12:30 ure.

Informacije o javnem razpisu

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom:

  • Občina Jesenice, Oddelek za družbene dejavnosti ni splošne zadeve
    Barbara Toman, Tel: 04 5869 212, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Zavod za šport Jesenice
    Gaber Šorn, Tel.: 04 5884 665, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Več o razpisu in razpisni dokumentaciji, si preberite v priloženih dokumentih.

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 22. 12. 2023
  • Veljavno do: 12. 1. 2024
Prebrano 318 krat Nazadnje urejano na sreda, 20 marec 2024 10:56

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave