Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jan  2018 26

Začenja se sanacija kanalizacije na območju Cesta Toneta Tomšiča 70B – 70E

Občina Jesenice bo naslednji teden začela s sanacijo kanalizacije za komunalno odpadno vodo na območju večstanovanjskih objektov Cesta Toneta Tomšiča 70B, 70C, 70D in 70E. Sanacija se bo izvajala na območju med objektoma št. 70D in 70E ter pod zgoraj navedenimi objekti na območju Ceste bratov Stražišarjev.

Predvidena je sanacija obstoječe kanalizacije, ki poteka pod objektom št. 70D, tako da se kanalizacija spelje mimo objekta (med objektoma št. 70D in 70E) na Cesto bratov Stražišarjev in po njej v vzhodni smeri do mesta, kjer se priključi na obstoječo kanalizacijo. Del obstoječe kanalizacije pod objektom št. 70D se bo v celoti obnovil, saj bo ostal v funkciji hišnega priključka na javno kanalizacijo.

Dela se bodo izvajala predvidoma do konca februarja 2018, asfaltiranje pa bo glede na vremenske pogoje lahko izvedeno nekoliko kasneje v pomladanskih mesecih.

Na omenjenem območju je predvidena popolna zapora območja med objektoma št. 70D in 70E ter na vzhodnem delu Ceste bratov Stražišarjev (območje pod navedenimi objekti). Izvajalec gradbenih del bo zagotavljal peš dostop do stanovanjskih objektov, in, v kolikor bo to mogoče, tudi dostop z avtomobilom. V času gradnje bo moten oziroma onemogočen promet na obravnavanem območju. Za razumevanje in upoštevanje prometne ter ostale signalizacije na gradbišču se že vnaprej zahvaljujemo.

V primeru vprašanj smo za dodatne informacije dosegljivi na tel. št. (04) 5869 222 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prebrano 2705 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave