Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jan  2018 31

RAGOR obvešča: Točka VEM se je preimenovala v SPOT svetovanje Gorenjska

Točke VEM pod okriljem agencije SPIRIT so se z januarjem 2018 preimenovale v SPOT (Slovenska poslovna točka). Razvojna agencija Zgornje Gorenjske je tako dobila dodaten naziv SPOT svetovanje Gorenjska.

Obveščamo vam, da smo se v partnerskem konzorciju prijavili na razpis agencije SPIRIT za izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022. Vloga je bila pozitivno ocenjena, zato vas z veseljem obveščamo, da bomo nudili informacije v okviru Slovenske poslovne točke – SPOT svetovanje Gorenjska, ki nadomešča nekdanjo kontaktno točko VEM in bo še naprej opravljala brezplačna svetovanja potencialnim in obstoječim podjetnikom, registrirala nova podjetja in opravljala spremembe podjetij preko portala eVEM, organizirala različne informativne in izobraževalne dogodke ter tekom leta nadgradila svoje storitve, za še večjo podporo gorenjskim podjetnikom. Podjetnikom bomo sedaj svetovali in pomagali na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske, BSC, d.o.o. Kranj, Razvojni agenciji Sora, Škofja Loka in Gospodarski zbornici Kranj.

SPOT svetovanje Gorenjska vam bo na voljo vsak delovnik med 9.00 in 15.00, po predhodnem dogovoru. Prav tako pa nudimo tudi mobilna svetovanja na sedežu podjetja. Kontaktni podatki naših svetovalk za območje Zgornje Gorenjske:

Eldina Čosatović, mag. posl. ved

T: 04/581-34-19;

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Hermina Biščević, dipl. upr. org.

T: 04/581-34-13

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Vse storitve so brezplačne, saj je projekt sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska.

Prebrano 3664 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave