Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

jan  2012 13

Razpis za strokovno tehnično delovno mesto za določen čas - Računovodja VII/2-III

ZAKLJUČEN

Datum: 13/1-2012
Številka: 110-5/2012

Občina Jesenice na podlagi 56. člena Zakona o javnih uslužbencih (Ur. list RS, št. 63/07–UPB-3 in 65/08) in 23. člena Zakona o delovnih razmerjih (Ur. list RS, št. 42/02 s spr.) objavlja

razpis za strokovno tehnično delovno mesto za določen čas

RAČUNOVODJA VII/2-III

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

  • visoka strokovna izobrazba ekonomske smeri
  • 8 mesecev delovnih izkušenj.

Poleg zgoraj navedenih pogojev in splošnih pogojev, določenih z zakonom, morajo kandidati/ke izpolnjevati še naslednje pogoje:

  1. biti morajo državljani Republike Slovenije,
  2. aktivno morajo obvladati uradni jezik,
  3. obvladati morajo osnovne računalniške programe,
  4. ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev;
  5. zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Prijave na javni razpis kandidati/ke oddajo na obrazcu, ki ga dobijo na spletni strani Občine Jesenice www.jesenice.si. K obrazcu kandidati/ke priložijo življenjepis, lahko pa tudi fotokopijo potrdila o pridobljeni sedmi stopnji izobrazbe.

Izpolnjevanje pogojev se bo preverjalo na podlagi predloženih dokumentov in razgovora s kandidati/kami.

Kandidati/ke naj pošljejo pisne prijave z zahtevano dokumentacijo po pošti v zaprti ovojnici z oznako »razpis za delovno mesto računovodja«  na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, ali po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., v roku 8 dni od objave na Zavodu za zaposlovanje RS, to je do 21. januarja 2012.

Kandidati/ke bodo o izbiri obveščeni v 60 dneh od objave razpisa. Z izbranim kandidatom/ko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas (nadomeščanje javne uslužbenke na bolniškem in porodniškem dopustu) s trimesečnim poskusnim delom in s polnim delovnim časom, ostalim kandidatom pa bo izdano obvestilo o neizbiri. Kandidat/ka bo opravljal/a delo na sedežu Občine Jesenice, C. železarjev 6, na Jesenicah.
Dodatne informacije glede razpisa se dobijo pri Slavki Brelih, direktorici občinske uprave, telefon 04 5869 232 (231).

 

Razpisna dokumentacija in prijava na razpis sta med priloženimi datotekami.

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 13-01-2012
  • Veljavno do: 21-01-2012
Prebrano 4934 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 06 februar 2012 07:46

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave