Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

Damjan Mladenović

Občina Jesenice marca praznuje občinski praznik – letos, 20. marca, bo minilo 95 let, odkar so Jesenice pridobile mestne pravice .

Ob osrednji občinski prireditvi bodo marca na sporedu še drugi dogodki, ki hkrati sodijo v sklop prireditev ob 150-letnici Pihalnega orkestra Jesenice-Kranjska Gora.

Toplo vabljeni, da praznujete z nami in se udeležite prireditev.

Občina Jesenice je s podjetjem  ENOS OTE, d.o.o. dosegla dogovor o znižanju cen za vse uporabnike daljinskega ogrevanja. Cene toplotne energije bodo od 01. 11. 2023.

Podjetje Ekogor, d.o.o. in Javno komunalno podjetje JEKO d.o.o., Jesenice imata v okviru izvajanja dejavnosti definirane potencialne vire emisij snovi v zrak, ki so zapisani v okoljevarstvenem dovoljenju.

Občina Jesenice po uspešno izvedenem pilotnem projektu ureditve potopnih ekoloških otokov v letošnjem letu nadaljuje z ureditvijo še nekaterih obstoječih otokov.

V prostorih Občine Jesenice smo ob svetovnem dnevu turizma, 27. septembra, postavili razstavo na kateri so v fotografski objektiv ujeti večji dogodki letošnjega Jeseniškega poletja.

Mini CICI olimpijada in otvoritev igral v športnem parku Podmežakla 27. 9. 2023 od 9:30 do 12:30.

Občanke in občane glede prenehanja delovanja Zdravstvenega zavoda ortodontija Južina Dowhyj obveščamo, da Občina Jesenice, Zdravstveni dom Jesenice in OE ZZZS Kranj izvajamo aktivnosti za čim prejšnjo rešitev nastale situacije ter smo v stikih z Ministrstvom za zdravje, ki je edino pristojno za podeljevanje koncesij za opravljanje javne zdravstvene službe čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti.

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave