Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

nov  2022 02

Javno povabilo za podelitev priznanj župana občine Jesenice za uspehe v času šolanja

Na podlagi 9. člena Odloka o priznanjih občine Jesenice (Ur. list RS, št. 62/2016) Občina Jesenice objavlja

JAVNO POVABILO
ZA PODELITEV PRIZNANJ ŽUPANA OBČINE JESENICE ZA USPEHE V ČASU ŠOLANJA

Ob prazniku občine Jesenice, 20. marca 2023, bo župan občine Jesenice podelil priznanja in nagrade odličnim dijakom srednjih šol, ki so dosegli izjemen uspeh na maturi (zlati maturanti), in odličnim študentom visokih šol in fakultet visokošolskih strokovnih programov 1. bolonjske stopnje, univerzitetnih programov 1. bolonjske stopnje in magistrskih programov 2. bolonjske stopnje (raven 6/2 in 7), ki so zaključili študij s povprečno oceno vseh letnikov študija in diplomske naloge 9,5–10.

Dijaki in študentje, ki izpolnjujejo pogoje za podelitev priznanj, prejmejo tudi denarno nagrado, ki za posameznega dijaka znaša 200 evrov, za študenta pa 300 evrov.

Pogoji za dijake:

  • na javno povabilo se lahko javijo dijaki srednjih šol, ki imajo stalno prebivališče v občini Jesenice in so v šolskem letu 2021/2022 dosegli izjemen uspeh na maturi (zlati maturanti),
  • vlogi je treba kot dokazilo priložiti fotokopijo maturitetnega spričevala.

Pogoji za študente:

  • na javno povabilo se lahko javijo študentje visokih šol in fakultet visokošolskih strokovnih programov 1. bolonjske stopnje, univerzitetnih programov 1. bolonjske stopnje in magistrskih programov 2. bolonjske stopnje (raven 6/2 in 7), ki imajo stalno prebivališče v občini Jesenice in so v študijskem letu 2021/2022 zaključili študij s povprečno oceno vseh letnikov študija in diplomske naloge 9,5–10,
  • vlogi je treba kot dokazilo priložiti potrdilo o opravljenih izpitih z izračunano povprečno oceno vseh letnikov študija, potrjeno od visokošolske organizacije oz. fakultete, fotokopijo diplome oz. potrdila o opravljeni diplomi, na katerem je razvidna dosežena ocena, ali potrdilo o zaključku študija, če študij nima diplomske oz. magistrske naloge.

Prijava se odda na obrazcu, ki je priložen objavi razpisa. Kandidati naj vloge v elektronski obliki, skupaj z zgoraj zahtevano dokumentacijo, posredujejo do petka, 2. 12. 2022, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., s pripisom »Javno povabilo za podelitev priznanj za uspehe v času šolanja«.  

 

Dodatne informacije glede javnega povabila lahko dobite pri Ines Dvoršak na telefonski številki 04 586 92 34 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prebrano 443 krat Nazadnje urejano na sreda, 21 december 2022 14:50

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave