Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jul  2024 10

Obvestilo za obiskovalce Bazena Ukova

Prejeli smo nekaj prijav stanovalcev, ki stanujejo v neposredni bližini bazena Ukova in, ki so izrazili svoje nezadovoljstvo zaradi neupoštevanja prometnega režima na Cesti pod gozdom. Nemreč promet poteka enosmerno z uvozom na cesto Ukova in izvozom po Cesti pod gozdom v smeri Gorenjske banke.

Vse več obiskovalcev bazena Ukova, v delu Ceste pod gozdom, parkira tako,da onemogoča dostop do stanovanjskih hiš in garaž na tej cesti. Ker so se tovrstne težave pojavljale že v lanski kopalni sezoni, se je letos Občina Jesenice dogovorila z OŠ Prežihovega Voranca, da obiskovalci bazena lahko koristijo parkirišče za osnovno šolo.

Zato prosimo vse obiskovalce, da upoštevajo prometni režim in v čimvečji meri parkirajo svoja vozila na navedenem parkirišču in tako omogočijo tamkajšnjim stanovalcem nemoten dostop do njihovih hiš. V primeru nepravilnga parkiranja bo moral Medobčinski inšpektorat ob prijavi ukrepati, V izogib slabi volji tako stanovalcev kot obiskovalcev bazena ponovno pozivamo, da parkirate na parkirišču za šolo.

Prebrano 176 krat Nazadnje urejano na sobota, 13 julij 2024 16:20

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave