Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

nov  2023 16

Obvestilo za ortodontske paciente dr. Južine

Spoštovani ortodontski pacienti!

Obveščamo vas, da je program koncesionarja Zdravstveni zavod ortodontija Južina Dowhy, z dnem 13. 11. 2023 prevzela dr. Staša Melink, dr.dent.med., spec., Kopališka cesta 7, 4240 Radovljica.

Vsi, ki ste bili v obravnavi pri ortodontinji Špelci Južina Dowhyj, dr. dent. med.,spec, boste  na začasno prevzemnico programa avtomatično preneseni.

1. MEDICINSKA DOKUMENTACIJA

Začasna prevzemnica bo sama zagotovila prenos vaše medicinske dokumentacije in vas seznanila po telefonu ali epošti ali navadni pošti s prevzemom vaše ortodontske obravnave v roku 10 dni.

2. DATUMI PREGLEDOV

Pacienti, ki so pri ortodontinji Špelci Južina Dowhyj dr. dent. med., spec., že imeli določene datume obravnave, bodo s strani začasne prevzemnice obveščeni o novih datumih. Če datuma pregleda v roku 10 dni ne boste prejeli, nam to sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Pacienti, ki imajo TEŽAVE z ortodontskim aparatom naj na epoštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. sporočijo IME, PRIIMEK PACIENTA, TELEFONSKO ŠTEVILKO, da vas obvestimo o datumu za pregled.

3. PRENOS DOKUMENTACIJE K NOVEMU ORTODONTU

Vsi pacienti, ki si bodo sami poiskali novega ortodonta in nanj želeli prenesti medicinsko dokumentacijo, lahko vlogo za prenos medicinske dokumentacije posredujete po elektronski pošti ali oddate osebno v ambulanti.

A)  po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

v vlogi navedite: 
- ime in priimek zavarovane osebe, 
- naslov in telefonsko številko ortodonta, s katerim ste se dogovorili za ortodontsko obravnano in kamor naj bo medicinska dokumentacija posredovana.

Odgovorili vam bomo v roku 5 dni.

  • po telefonu 064 125 755 in dogovorili se bomo o potrebnih postopkih.

4. URNIK

Bo objavljen naknadno na spletni strani www.ortodontinja.si.

 

Lep pozdrav!

Dr. Staša Melink, dr.dent.med, spec.

Prebrano 489 krat Nazadnje urejano na četrtek, 16 november 2023 15:38

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave