Skok na osrednjo vsebino

Novice

okt 2023 09

Pričetek ureditve športnega igrišča na Blejski Dobravi ter omejitev dostopa na širše območje gradbišča

Občina Jesenice pristopa k ureditvi športnega igrišča na Blejski Dobravi, in sicer se predvideva ureditev nove asfaltne površine z opremo igrišča, ureditev razsvetljave ter ureditev manjše tribune na zahodni strani igrišča.

Občanke in občane, uporabnike športnega in otroškega igrišča oz. storitev v neposredni bližini igrišča ter starše otrok dislociranega oddelka Vrtca Jesenice ter podružnične šole na Blejski Dobravi vljudno prosimo za upoštevanje vseh omejitev,  ki bodo vzpostavljeni na širšem območju gradbišča. Hkrati prosimo za uporabo parkirnih površin izven območja gradbišča v neposredni bližini objekta na naslovu Blejska Dobrava 44.

Izbrani izvajalec del je podjetje Gorenjska gradbena družba d.d., gradbeni nadzor bo izvajalo podjetje Atelje Prizma d.o.o. s predmetno investicijo pa je Občina Jesenice uspešno kandidirala na Javni razpis za izbor sofinanciranja investicij v obnovo večnamenskih športnih dvoran ali telovadnic in posodobitve ali vzpostavitev novih zunanjih športnih površin v letu 2023, ki ga je objavilo Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport.

Dela se bodo pričela v tem tednu in bodo končana do konca meseca novembra 2023.

Hvala za razumevanje!

Prebrano 365 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 09 oktober 2023 11:11

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave