Skok na osrednjo vsebino

Novice

sep  2023 29

Otvoritev prenovljene telovadnice in prostorov na OŠ Poldeta Stražišarja

Na OŠ Poldeta Stražišarja je včeraj potekala svečana predaja prenovljene telovadnice, prostorov za posebni program in upravnih prostorov.

Investicija v telovadnico se je pričela v letu 2022 in je bila zaključena letos poleti. Celotna vrednost izvedenih del ter pohištvene in športne opreme je znašala nekaj čez 1 milijon evrov, za investicijski projekt pa je Občina Jesenice pridobila sredstva sofinanciranja ministrstva, pristojnega za izobraževanje v višini 413.818,71 €.

Dodatno so v času letošnjih poletnih počitnic potekala tudi ureditvena dela prostorov za posebni program v pritličnem delu šole, vrednost del je znašala nekaj čez 260.0000 €.

Obnovljeni ter dodatno zagotovljeni prostori so pomembna pridobitev na področju vzgoje in izobraževanja v lokalni skupnosti, ki se na ta način tudi pridružuje k obeležitvi Evropskega tedna športa ter prazniku dan slovenskega športa, ki ga obeležujemo 23. septembra.

Ministrstvu za vzgojo za izobraževanje ter vsem izvajalcem oz. deležnikom pri pripravi in izvedbi projekta obnove se zahvaljujemo za odlično sodelovanje, učenkam in učencem ter zaposlenim na OŠ Poldeta Stražišarja pa želimo uspešno delo ter veliko uspehov pri šolskih in obšolskih aktivnostih!

Povezava do projekta: Ureditev telovadnice OŠ Poldeta Stražišarja

Prebrano 325 krat Nazadnje urejano na petek, 29 september 2023 11:04

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave