Skok na osrednjo vsebino

Jeseniške novice

dec  2023 08

Jeseniške novice, 8. december 2023-18

Veseli december na Jesenicah

Osrednje prizorišče letošnjih decembrskih prireditev bo Trg Toneta Čufarja. Na silvestrovo bo koncert Helene Blagne v dvorani gledališča, na Čufarjevem trgu pa silvestrovanje na prostem z zasedbo The West Band.

Županov novoletni koncert

Pihalni orkester Jesenice - Kranjska Gora v sredo, 27. decembra, pripravlja božično-novoletni koncert v Kinu Železar. Vstop bo prost.

Skriti svet makedonske kulture

MKD Ilinden je praznoval tridesetletnico delovanja.

Zimski prijatelji Golice

V koči je na voljo knjiga, kjer vsak vpiše vzpon, velja eden na dan.

Podrli nadstrešek nad nekdanjim vhodom

Porušitev nadstrešnice nad glavnim vhodom v nekdanjo železarno pomeni simbolični začetek del 3. faze urejanja Poslovne cone Jesenice.

Plemenita dejanja za sokrajana

V krajevni skupnosti Planina pod Golico so izkazali veliko solidarnost do družine, ki se je znašla v stiski. Pomagajo pri različnih domačih opravilih.

Igranja v tujini je bilo dovolj

Miral Samardžić iz Škofje Loke, 36-letni kapetan Nogometnega kluba SIJ Acroni Jesenice, se je po dolgoletnem igranju v tujini vrnil v matični klub.

Marmeladni buhtlji se vračajo

V decembru bo marsikatera kuhinja dišala po slastnih dobrotah in raznovrstnem pecivu. Na Ljudski univerzi Jesenice pa je bilo tako že v sredini prejšnjega meseca.

Drugi naslovi:

Na delu Kejžarjeve enosmerni promet, Redarji so postali prvi posredovalci, Prenovljena stavba sodišča, Predpraznična srečanja za starejše, Gledališče, ki se smeje, joče in trpi, Razpis za najvišja priznanja ljubiteljske kulture, Najuspešnejše fotografsko društvo, Zmagal je muzikal, Župan na tradicionalnem slovenskem zajtrku, Naj december zažari, Tour za Aleša Kranjca, Krožišče na Hrušici s podobo soteske Dobršnik, ...

Dodatne informacije

Prebrano 715 krat Nazadnje urejano na torek, 30 januar 2024 15:21

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave