Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

jan  2020 17

Javni razpis o dodelitvi pomoči za ohranjanje in razvoj kmetijstva, gozdarstva in podeželja v občini Jesenice v letu 2020

PREDMET JAVNEGA RAZPISA

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev iz proračuna Občine Jesenice v skupni višini 23.000,00 € za namene, ki prispevajo k zagotovitvi večje konkurenčnosti in ohranjanju ter ustvarjanju delovnih mest v podeželskem prostoru, k ohranitvi kulturne in bivanjske dediščine podeželskega prostora, k spodbuditvi učinkovitosti in strokovnosti kmetijstva in gozdarstva, k izboljšanju uspešnosti kmetijskih gospodarstev in k spodbuditvi zavarovanja živali.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA IN INFORMACIJE

Vloga mora biti izpolnjena na ustreznem prijavnem obrazcu, vsebovati mora vse v obrazcu zahtevane podatke in priloge, ki so navedene v razpisu oziroma v razpisni dokumentaciji. Vloga mora biti na ustreznih mestih podpisana in žigosana. Za vsako investicijo, znotraj vsakega ukrepa, je potrebno oddati svojo vlogo.

Razpisna dokumentacija, ki obsega besedilo javnega razpisa, obrazce za posamezne ukrepe javnega razpisa, merila za vrednotenje naložb, vzorce pogodb, je vlagateljem na voljo od dneva objave javnega razpisa v sprejemni pisarni Občine Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice ter na spletni strani Občine Jesenice: www.jesenice.si.

Vlagatelji lahko dobijo vse informacije v zvezi z javnim razpisom na Občini Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice, Oddelek za gospodarstvo, pri Metki Zalokar, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel.: 04/586 92 60.

ROK IN NAČIN ODDAJE VLOG

Vlagatelji naj oddajo svoje vloge s predpisano dokumentacijo v sprejemno pisarno Občine Jesenice ali pošljejo priporočeno po pošti na naslov: Občina Jesenice, Oddelek za gospodarstvo, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice. Na zaprti kuverti naj ponudniki navedejo tudi ime, točen naslov ter e-mail pošiljatelja.

Rok za oddajo vlog je do vključno 28. 2. 2020 (osebno v sprejemno pisarno Občine Jesenice do 12:30 ure ali priporočeno po pošti do 00.00 ure).

 

Več o razpisu in razpisni dokumentaciji, si preberite v priloženih dokumentih.

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 17. 1. 2020
  • Veljavno do: 28. 2. 2020
Prebrano 1794 krat Nazadnje urejano na torek, 17 november 2020 09:40

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave