Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

feb  2024 27

Javni poziv za evidentiranje kandidatov za predstavnike Občine Jesenice v Svet javnega zavoda Gledališče Toneta Čufarja Jesenice

Na podlagi 74. člena Poslovnika o delu Občinskega sveta občine Jesenice (Ur. list RS, št. 2/2016 in 4/2024) Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja objavlja

JAVNI POZIV
za evidentiranje kandidatov za predstavnike Občine Jesenice v Svet javnega zavoda
Gledališče Toneta Čufarja Jesenice

 

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Občinskem svetu Občine Jesenice poziva člane Občinskega sveta, politične stranke in širšo zainteresirano javnost v občini Jesenice k podaji predlogov za imenovanje treh (3) predstavnikov Občine Jesenice v Svet javnega zavoda Gledališče Toneta Čufarja Jesenice.

Na podlagi 17. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Gledališče Toneta Čufarja Jesenice (Ur. list RS, št. 44/2009, 92/2011, 45/2015, 39/2018, 200/2020 in 133/2022) Svet javnega zavoda sestavljajo trije predstavniki ustanovitelja, en predstavnik zaposlenih zavoda in en predstavnik uporabnikov. Mandat članov sveta traja pet let in so po preteku mandata lahko ponovno imenovani.

Predlog kandidature mora biti sestavljen v pisni obliki (obrazec je priloga javnega poziva) in mora vsebovati:

  • navedbo predlagatelja kandidature in njegov podpis
  • navedbo funkcije oziroma organa, na katerega se nanaša predlog kandidature
  • osebne podatke predlaganega kandidata
  • podatke o strokovni izobrazbi in zaposlitvi kandidata
  • podpisano soglasje predlaganega kandidata
  • soglasje o uporabi osebnih podatkov kandidata (priloga 1) – za vsakega kandidata ločeno
  • obrazložitev in utemeljitev predloga (priloga 2) - v obrazložitvi navedite delovne izkušnje kandidata/kandidatke, poznavanje poslovanja javnega zavoda, poznavanje področne zakonodaje ter druge reference zaradi katerih je kandidat/kandidatka primeren za opravljanje funkcije v svetu zavoda.

Kandidati bodo povabljeni na kratko osebno predstavitev na sejo Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja. Rok za oddajo predlogov je do vključno petka, 22. 3. 2024.

Predloge posredujte na naslov: Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Občinskem svetu Občine Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., s pripisom »Predlog za imenovanje predstavnikov Občine Jesenice v Svet javnega zavoda Gledališče Toneta Čufarja Jesenice.

Dodatne informacije glede razpisa lahko dobite na telefonski številki 04 5869 200 ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prebrano 326 krat Nazadnje urejano na torek, 26 marec 2024 16:34

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave