Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

jan  2019 17

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe za najem nepremičnine

Številka: 478-83/2018

Občina Jesenice na podlagi 5., 9., 65. in 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/18, 79/18), v povezavi z 19. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/18)

in na podlagi vloge JAVNE AGENCIJE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARNOST PROMETA, Kotnikova ulica 19A, 1000 Ljubljana, objavlja

 

NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE

 

za najem dela nepremičnine z ID znakom: parcela 2175 1401/5, za potrebe postavitve gradbeno inženirskega objekta (kontejnerja) v izmeri 6,00 x 2,4 m, ki je na priloženi grafiki skiciran z rdečo barvo.

Najnižja ponudbena cena za mesečni najem dela nepremičnine je 1,00 EUR/m2.

Rok za sprejem ponudbe zainteresiranih ponudnikov je 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice. Prijava se odda na priloženem obrazcu v sprejemni pisarni Občine Jesenice, pisno na naslov: Občina Jesenice, cesta železarjev 6, 4270 Jesenice ali po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Upoštevane bodo vse prijave, dostavljene na sedež Občine Jesenice do izteka 20- dnevnega roka od objave predmetne namere, prijave, ki bodo v navedenem roku prispele pisno na naslov ali na elektronski naslov Občine Jesenice oz. bodo oddane na pošto s priporočeno poštno pošiljko najkasneje zadnji dan poteka roka objave namere.    

V primeru izraženega interesa več ponudnikov bodo opravljena pogajanja o ceni in drugih pogojih pravnega posla in bo najemna pogodba sklenjena z najugodnejšim ponudnikom.

Najemna pogodba bo sklenjena po poteku roka najmanj 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice, najemno razmerje, sklenjeno za določen čas trajanja 5 let, pa bo vpisano v Zemljiško knjigo. Najemnina se plačuje letno vnaprej, v roku 8 dni od izdaje računa, pravočasno plačilo celotne letne najemnine je bistvena sestavina pogodbe. Poleg najemnine je najemnik zavezan plačati tudi strošek notarske overitve podpisa najemodajalke ter stroške vpisa v zemljiško knjigo v njegovo korist.

Kontaktna oseba za dodatne informacije o predmetu razpolaganja je Gaja Potočnik, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 045 869 298.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, ustavi postopek.

OBČINA JESENICE
ŽUPAN
Blaž Račič

Prebrano 1560 krat Nazadnje urejano na četrtek, 17 januar 2019 15:29

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave