Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

nov  2016 25

Javno povabilo za podelitev priznanj župana občine Jesnice za uspehe v času šolanja

Na podlagi 9. člena Odloka o priznanjih občine Jesenice (Ur. list RS, št. 62/2016) Občina Jesenice objavlja

JAVNO POVABILO ZA PODELITEV PRIZNANJ ŽUPANA OBČINE JESENICE ZA USPEHE V ČASU ŠOLANJA

Ob prazniku občine Jesenice, 20. marcu, bo župan občine Jesenice podelil priznanja in nagrade odličnim dijakom srednjih šol, ki so dosegli izjemen uspeh na maturi in odličnim študentom, ki so zaključili študij s povprečno oceno vseh letnikov študija in diplomske naloge 9,5 – 10.

Pogoji za dijake:

  • na javno povabilo se lahko javijo dijaki srednjih šol, ki imajo stalno prebivališče v občini Jesenice in so dosegli izjemen uspeh na maturi (zlati maturanti),
  • vlogi je treba kot dokazilo priložiti fotokopijo maturitetnega spričevala.

Pogoji za študente:

  • na javno povabilo se lahko javijo študentje, ki imajo stalno prebivališče v občini Jesenice in so zaključili študij s povprečno oceno vseh letnikov študija in diplomske naloge 9,5 - 10,
  • vlogi je treba kot dokazilo priložiti potrdilo o opravljenih izpitih z izračunano povprečno oceno vseh letnikov študija, potrjeno od visokošolske organizacije oz. fakultete, s potrdilom o opravljeni diplomski nalogi, iz katerem je razvidna dosežena ocena diplomskega dela.

Kandidati naj pisne vloge, skupaj s svojimi kontaktnimi podatki in zgoraj navedeno dokumentacijo posredujejo do petka, 23.12.2016 v zaprti ovojnici na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, s pripisom: «PODELITEV PRIZNANJ ZA USPEHE V ČASU ŠOLANJA«.

Dodatne informacije glede razpisa lahko dobite pri Mojci Levstik na telefonski številki 04 5869 233 ali na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Številka:  094-2/2016

ŽUPAN

Tomaž Tom MENCINGER, l.r.

Prebrano 2153 krat Nazadnje urejano na petek, 13 januar 2017 12:22

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave