Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jul  2014 10

Stanleyev pokal po zaslugi Anžeta Kopitarja že drugič prihaja na Jesenice

Napeta končnica ameriške hokejske lige NHL letos ni dala spati marsikateremu Slovencu. V finalu sta se namreč pomerili moštvi New York Rangers in LA Kings, za katerega igra prvi slovenski igralec v ligi NHL, Jeseničan Anže Kopitar. Ko so Kralji, tudi po ogromni zaslugi našega hokejskega asa, osvojili finale in s tem tudi Stanleyev pokal, se je z ekipo in Anžetom veselila celotna Slovenija.

Anže, ki v teh dneh uživa zasluženi dopust, pa se bo že to soboto navijačem za njihovo podporo zahvalil tako, da bo Stanleyev pokal, ki ga lahko vsak igralec zmagovalnega moštva za en dan odpelje v svojo domovino, po dveh letih zopet delil tudi z njimi, tokrat v Športni dvorani Podmežakla. Na sprejemu, ki ga organizirajo ekipa Anze's Eleven, Občina Jesenice in Zavod za šport Jesenice, si bodo lahko obiskovalci pokal ogledali od blizu in se z njim fotografirali, seveda pa bo prisotne pozdravil tudi Anže Kopitar. Dogajanje pred dvorano Podmežakla se bo začelo že ob 15. uri, med in po uradnem delu znotraj dvorane pa bo za zbrane poskrbljeno tudi z bogatim spremljevalnim programom, v katerem bodo med drugim sodelovali Pihalni orkester Jesenice – Kranjska Gora, Katja Kobentar z ognjenim šovom, Ansambel Jerneja Kolarja, Tomaž Ahačič – Fogl in Vlado Pilja iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, glasbena skupina Mit in drugi. Dogajanje se bo zaključilo v športnem duhu, saj bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji nogometa, ki si bodo lahko v večernih urah na velikem platnu ogledali finalno tekmo svetovnega prvenstva v nogometu.

Občina Jesenice obiskovalcem prireditve svetuje, naj, v kolikor je to mogoče, zaradi omejenega parkirnega prostora na prireditev pridejo peš oziroma za parkiranje uporabijo parkirne prostore na območju Fiprom (ob Tržnici Jesenice).

Prebrano 2021 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 21:38

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave