Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

dec  2017 20

Obnova otroškega igrišča Pika na Plavžu - obvestilo

Idejna zasnova otroškega igrišča Pika Idejna zasnova otroškega igrišča Pika

Občina Jesenice je že v septembru obvestila bližnje prebivalce ob otroškem igrišču Pika na Plavžu, da bo začela z njegovo prenovo. Iz objektivnih razlogov se je začetek gradnje zamaknil v mesec december. V teh dneh izvajalci gradbenih del že opravljajo geodetske meritve ter pripravljajo gradbišče. Takoj, ko bodo vremenske razmere ugodne, bo izvajalec začel tudi z gradbenimi deli. Občina Jesenice s prenovo igrišča Pika začenja projekt prenove štirih otroških igrišč v krajevni skupnosti Plavž na Jesenicah. Prenovljeno igrišče bo namenjeno otrokom vseh starostnih skupin. Predlog prenove oziroma nove ureditve igrišča so izdelali v projektivnem biroju Delavnica d. o. o., Vrhnika, dela na igrišču pa bo izvedla Lesnina MG oprema d. d., Ljubljana.

Prenova igrišča bo predvidoma zaključena do marca 2018. V času gradnje bo občasno prihajalo do motenj parkiranja na posameznih parkiriščih in dostopa do posameznih stanovanjskih stavb, občasno pa bo na gradbiščih povečan hrup. Za vse navedeno se prebivalcem okoliških stavb opravičujemo in jih prosimo za razumevanje.

V kolikor boste imeli zaradi nameravanega posega kakršnakoli vprašanja, jih lahko naslovite na Krajevno skupnost Plavž ali Občino Jesenice.

Želimo si, da se bodo prihodnjo pomlad lahko otroci vseh starosti že igrali na prenovljenem igrišču, odrasli pa družili v prijetno urejeni okolici igrišča.

Prebrano 2073 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave