Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

sep  2017 20

Poročilo z 19. redne seje Sveta KS Plavž

Svet Krajevne skupnosti Plaž se je v ponedeljek 18. septembra sestal na svoji  19.  redni seji. Člani sveta so soglasno sprejeli zapisnik zadnje seje in ugotovili, da so bile realizirane vse naloge, za katere smo se dogovorili na junijski seji.

Osrednja obravnava je bilo poročilo o opravljenih komunalnih delih  ter izdelava osnutka finančnega in komunalnega plana za leto 2018, ki smo ga usklajevali tudi s planom za obdobje 2014 - 2018.  Tako pripravljen osnutek plana, bomo, glede na razpoložljiva proračunska sredstva, uskladili tudi  s strokovno službo Občine Jesenice.

Na predlog predsednice komisije za ocvetličenje smo potrdili 29 krajank in krajanov, ki bodo prejeli priznanja Krajevne skupnosti za najlepše urejene balkone oziroma okolico zgradb. Dve krajanki smo tudi predlagali za prejem občinskega priznanja za ocvetličenje. 

Nagrajencem bomo podelili priznanja 4. oktobra ob 17. uri v predprostoru Krajevne skupnosti Plavž.

V skladu z planom letnih aktivnosti smo se tudi dogovorili za izvedbo meritev krvnega pritiska, krvnega sladkorja in holesterola, predvidoma v prvi polovici novembra ob dnevu diabetikov.

Člani sveta so bili informirani o pričetku del ureditve otroškega igrišča na Plavžu, ki bodo potekala po sprejetem programu. Seznanjeni so bili tudi s pritožbo stanovalcev Tavčarjeva 2 na pričetek  del urejanja igrišča ter odgovor strokovne službe Občine Jesenice v katerem je tudi navedeno, da bodo okoliški stanovalci obveščeni o poteku del. Člani sveta podpirajo odgovor in so mnenja, da ne gre za novo lokacijo, pač pa za saniranje obstoječega igrišča, kar bi moralo biti v interesu nas vseh.

Podana je bila pobuda za postavitev kontejnerja za obleke na območju Plavža.  

Prebrano 2373 krat Nazadnje urejano na sreda, 20 september 2017 16:00

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave