Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

nov  2016 18

Poročilo z 14. redne seje Sveta KS Plavž

Na 14. redni seji sveta KS Plavž, ki je bila v torek, 15.11.2016 je bila članom sveta podana informacija o aktivnostih med obema sejama:

  • Izvedena je bila skromna prireditev ob zaključku akcije ocvetličevanja na kateri smo podelili priznanja 33 krajanom.
  • S prostovoljkami Društva diabetikov Jesenice smo izvedli meritve krvnega sladkorja, holesterola in krvnega pritiska katere se je udeležilo 80 krajank in krajanov. Pri več kot 10 udeležencih smo ugotovili prekomerne vrednosti in jih napotili k zdravniku.

Pri obravnavi proračuna Občine Jesenice za leto 2017 so bili člani sveta zadovoljni, da proračun občine Jesenice končno vsebuje tudi ureditev otroških igrišč. Pogrešajo pa ureditev parkirišča na opuščeni zelenici pri objektu Tavčarjeva 3/b.

Člani sveta so kar nekaj časa posvetili pripravi na novoletno srečanje starejših krajanov starih 80 let in več, ki bo potekalo,  v sredo 7.12.2016 ob 16. 00 v OŠ Tone Čufar.

V nadaljevanju so člani sveta KS sprejeli tudi Program dela sveta za leto 2017.

Med pobudami, predlogi in vprašanji je bilo izpostavljeno :

  • Slabo opravljeno delo pri ureditvi križišča pri Fakulteti za zdravstveno nego – saj se je komaj mesec dni po zaključnih delih posedel »jašek«. Člane sveta zanima, kdo je odgovoren za slabo opravljeno delo in kdo je nadzornik del.
  • Člane sveta zanima kdo upravlja makadamsko pot in parkirišče na južnem delu platoja, saj sta neurejeni in v zelo slabem stanju.
  • Člani sveta so opozorili, da JEKO-IN na površinah, ki ne ležijo ob glavni cesti, ne pospravljajo listja.
Prebrano 2079 krat Nazadnje urejano na petek, 18 november 2016 12:12

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave