Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

sep  2016 09

Prvi stanovalci že v Gorenjskem sončku, prodanih 25% vseh stanovanj

Družba Anepremičnine d.o.o., ki je vodila projekt gradnje nove stanovanjske soseske Gorenjski sonček na Jesenicah, je konec avgusta s strani upravnih organov pridobila uporabno dovoljenje za večstanovanjske vila bloke na Hrenovci. S pridobitvijo vseh potrebnih dovoljenj in soglasij so se v novo stanovanjsko sosesko že pričeli vseljevati prvi stanovalci, ki so nad sosesko navdušeni, saj jim ponuja bližino narave in utrip mesta.

Investitor je do prvega tedna v septembru prodal že 25% vseh stanovanj. Zanimivo je, da med kupci niso zgolj Jeseničani, temveč prebivalci Kranja ter okolice, zaradi ugodnega razmerja med kakovostjo in ceno pa se povečuje zanimanje za nakup tudi med Ljubljančani.

Investitor je ob tem pripravil Posebno ponudbo stanovanj za mlade do 35 let, kjer so na voljo le še 4 stanovanja po posebej ugodni ceni. Več o redni, kot tudi posebni ponudbi, si lahko interesenti ogledajo na www.gorenjski-soncek.si ali osebno vsak torek med 9. in 13. uro ter vsak četrtek med 13. in 17. uro v vzorčnem stanovanju Gorenjskega sončka.

Prebrano 3646 krat Nazadnje urejano na petek, 09 september 2016 13:56

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave