Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

maj 2016 19

Udeležite se 3. Tedna brezplačnih arhitekturnih in krajinskoarhitekturnih svetovanj

Med 23. in 27. majem bodo mladi strokovnjaki v okviru skupine Arhitekturni nasvet izvajali brezplačna arhitekturna in krajinskoarhitekturna svetovanja po 30 slovenskih krajih, tudi na Jesenicah. Namenjena so osnovni pomoči pri gradnji, obnovi, sanaciji ali urejanju okolice in izobraževanju o kakovostnem urejanju prostora.

Mladi arhitekti in krajinski arhitekti vam bodo svetovali pri načrtovanju, prenavljanju in preurejanju prostorov ter okolice, odgovarjali pa bodo tudi na vprašanja glede energetskih sanacij, prostorske zakonodaje, ambientov, materialov, prostorske organizacije vrtov, različnih tipov zasaditev, poenotenja stika hiše z okolico in mnogo drugih tem, ki so aktualne v spomladanskem času. Na podlagi svetovanja se boste lahko bolj smotrno odločili o vrsti in smiselnosti posegov ter izbiri pravih strokovnjakov, ki vam bodo olajšali pot do popolnih domov.

V dveh letih delovanja se je brezplačnih svetovalnic udeležilo že 400 obiskovalcev. Obiskovalka iz Ljubljane je o izkušnji povedala: “S svetovanjem sem bila zelo zadovoljna, saj so mi svetovali konkretno in realno ter na človeku izredno srčen način. Ponudili so rešitve, za katere si sploh nisem predstavljala, da so izvedljive, so pa realne in v okviru mojih zmožnosti. Vse pohvale za trud in prijaznost.”

Po svoj brezplačni nasvet pridite v Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice, v ponedeljek, 23.maja, od 17:30 do 18:30. Za svetovanje so obvezne prijave, prijavni obrazec in več informacij o svetovalnicah pa najdete na spletni strani www.arhnasvet.si/svetovalnice/.

Prebrano 2774 krat Nazadnje urejano na četrtek, 19 maj 2016 13:07

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave