Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

apr  2016 21

Vabilo na podjetniške delavnice in podjetniško kavico

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite majskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:

»PRIDOBIVANJE NOVIH KUPCEV Z UPORABO INOVATIVNIH POSLOVNIH MODELOV«

Novi poslovni modeli in tehnologija pospešeno spreminjata način, kako se podjetniške ideje spreminjajo v dobiček. Mnogi se pritožujejo, da je ohranjati korak s časom preveč stresno: kako sploh vedeti, katera novost je za vas pomembna, katero pa lahko mirno spregledate?

Na interaktivnem seminarju se bomo pregledno spoznali z najbolj trendovskimi pojmi in predstavili KDO ima lahko KORIST in KAKŠNE te koristi so. Posebno pozornost bomo namenili oblikovanju poslovnih modelov. Ti nam namreč pomagajo prepoznati nove ciljne skupine kupcev in tržne poti, ki nas vodijo do njih. Na delavnici boste odkriti katera podjetniška-tehnološka novost je za vas pomembna ali celo nujna in spoznali, kako poslovni model vpliva na prodajo in odnos s kupci.

Delavnica bo organizirana v torek, 10. 5. 2016, od 10:00 – 13:30 v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajal g. Blaž Branc, podjetnik, sociolog, kreativec, specialist na področju marketinga, predavatelj in trener.

»DAVČNE BLAGAJNE V PRAKSI«

Seminar je namenjen vsem, katerim novi zakon o davčnih blagajnah posredno ali neposredno vpliva na poslovanje in bi zato želeli prave informacije in prave rešitve.

Program:

Tolmačenje  Zakona o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR);

  • Gotovinsko poslovanje;
  • Interni akt;
  • Kateri podatki morajo biti na računu;
  • Aplikacija: mini blagajna;
  • Uporaba vezane knjige računov;
  • Primeri iz prakse;
  • Prekrški, globe.

Delavnica bo organizirana v torek, 17. 5. 2016, od 10:00 – 13:30 v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajala ga. Ida Kavčič iz podjetja IK Svetovanje, davčno, poslovno in računovodsko svetovanje d.o.o.

V času izvajanja navedenih delavnic boste lahko pridobili informacije o postopku registracije s.p.-ja ali d.o.o.-ja ter o splošnih aktivnostih VEM točke Razvojne agencije Zgornje Gorenjske.

Udeležba je brezplačna, saj delavnice financirajo občine Kranjska Gora, Jesenice, Gorje, Žirovnica, Radovljica in Bohinj. Vašo prijavo potrdite na telefonski števillki 04/581-34-13 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V prijavi navedite ime, priimek, občino prebivališča in telefonsko številko.

Vljudno vabljeni!

Prebrano 2365 krat Nazadnje urejano na sobota, 23 april 2016 17:39

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave