Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

nov  2015 30

Obvestilo nosilcem gostinske dejavnosti na območju občine Jesenice

Pred začetkom prazničnega meseca decembra Občina Jesenice obvešča vse nosilce gostinske dejavnosti na območju občine Jesenice, ki nameravajo v času praznikov obratovati dlje od prijavljenega obratovalnega časa, naj pravočasno zaprosijo za izdajo soglasja za posamezen gostinski obrat. V posamezni vlogi lahko upravičenci zaprosijo za enkratno podaljšanje obratovalnega časa za največ 4 dni. Vlogo za enkratno podaljšanje obratovalnega časa gostinskega obrata naj nosilci gostinske dejavnosti vložijo na Občino Jesenice vsaj 4 dni pred začetkom prve prireditve.

Naj ob tem še opomnimo vse nosilce gostinske dejavnosti, da morajo na Občini prijaviti tudi redni obratovalni čas in pridobiti soglasje Občine, v kolikor vsakodnevno obratujejo tudi v podaljšanem obratovalnem času.

Obrazci za prijavo obratovalnega časa oziroma obrazci za prijavo enkratnega podaljšanja obratovalnega časa so na voljo v sprejemni pisarni Občine Jesenice in na spletni strani Občine Jesenice na povezavi http://www.jesenice.si/sl/za-obcana/vloge-obrazci/obrazci-oddelka-za-gospodarstvo

Za več informacij lahko pišete na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz. pokličete na tel. št. 04 5869 260.

Prebrano 1792 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 30 november 2015 10:31

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave