Novice

jul  2012 30

PEK - Fotografski natecaj "Evropa v moji regiji"

Evropska komisija je objavila fotografski natečaj "Evropa v moji regiji". Udeleženci lahko sodelujejo tako, da fotografirajo projekt, ki je bil financiran iz evropskih sredstev za financiranje regionalnih razvojnih programov, skupaj s panojem oz. napisom s podatki o financiranju in zastavo EU.
Natečaj poteka na Facebook strani Evropske komisije, kamor lahko udeleženci naložijo svoje fotografije v dveh kategorijah:

  • kategoriji "Moj projekt", namenjeni organizacijam, ki so za svoje projekte prejela evropska denarna sredstva (tj. iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada), in
  • kategoriji "Očividec", namenjeni vsem prebivalcem v EU, ki opazijo uspešno izveden projekt v njihovi ali sosednji regiji.

Vse dodatne informacije o natečaju, prijavi in načinu sodelovanja ter galerija objavljenih fotografij so na voljo na Facebook strani:  https://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573. Za aktualne novice pa spremljajte objave @EU_Regional na Twitterju.

European Commission / Evropska komisija
Representation in Slovenia / Predstavništvo v Sloveniji
Breg 14, 1000 Ljubljana, Slovenija
tel.: + 386 1 252 88 00
fax.: + 386 1 425 20 85
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
http://ec.europa.eu/slovenija/

Evropska komisija v Sloveniji tudi na Facebooku in Twitterju:
http://www.facebook.com/evropska.komisija
http://twitter.com/#!/ECinSlovenia

Evropske zadeve z več zornih kotov v spletnem časopisu EUekspres: http://www.euekspres.eu

Od odgovorov na vsa vprašanja o Evropski uniji vas loči le klic na brezplačno telefonsko številko EUROPE DIRECT 00 800 6 7 8 9 10 11. Vsak državljan lahko iz katerekoli države članice EU brezplačno pokliče na omenjeno številko ter v svojem jeziku postavi in dobi odgovor na vprašanje o EU. Storitev je dostopna od  ponedeljka do petka med 9.00 in 18.30 uro.

Prebrano 3281 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 30 julij 2012 14:24

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave