Skok na osrednjo vsebino

Novice

okt 2023 05

Podpis pogodbe za izvedbo projekta ''Ureditev območja KS Sava 2. faza - 2. etapa''

Danes je v Kabinetu župana Občine Jesenice potekal podpis pogodbe za izvedbo projekta ''Ureditev območja KS Sava 2. faza - 2. etapa''.

Pogodbo sta podpisala župan mag. Peter Bohinec ter direktor izbranega izvajalca del, TELEG - M d.o.o., g. Milovan Gazibarić. Pogodbena vrednost del znaša z davkom 1.344.798,50 eurov. Izvajalec bo uveden v delo v roku 15 dni od podpisa pogodbe. Gre za nadaljevanje 1. etape, v okviru katere se v oktobru končuje prenovljena cesta s celotno komunalno infrastrukturo na delu Ulice Viktorja Kejžarja od TVD Partizana do križišča z Delavsko ulico in Delavska ulica od križišča do objekta Zavarovalnice Triglav. V okviru etape 2 bo prenovljen preostanek Ulice Viktorja Kejžarja vse do križišča z Industrijsko ulico in del Ulice bratov Rupar, to je od obstoječega podvoza pod železnico na severu, do objekta Ulica bratov Rupar št. 5. Izvedena bo rekonstrukcija ceste s celotno komunalno infrastrukturo v skupni dolžini 430 m.

Predvidoma se bodo dela pričela z rekonstrukcijo Čopovega grabna. Investicija se bo v celoti financirala z lastnimi sredstvi. Zaključek investicije je načrtovan v sredini 2024.

Prebrano 397 krat Nazadnje urejano na četrtek, 05 oktober 2023 12:21

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave