Skok na osrednjo vsebino

Novice

avg 2023 10

Rekonstrukcija ceste v Planini pod Golico

Z odpravo manjših pomanjkljivosti in ureditvijo vseh pravno formalnih obveznosti izvajalca je bila investicija v avgustu tudi pravno v celoti zaključena.

Občina Jesenice je lani v okviru projekta ''Rekonstrukcija občinske ceste LC 152011 (Jesenice – Pri Fenc) od km 2+250 do km 3+395'' pričela z rekonstrukcijo ceste v skupni dolžini 1.145 m (odsek Prihodi – Planina pod Golico). Poleg rekonstrukcije same ceste je bilo zgrajeno njeno odvodnjavanje in v delu naselja Planina pod Golico preurejena tudi javna razsvetljava. Lani rekonstruirani tako imenovani etapi 2 in 3 v skupni dolžini 605 m sta bili predani v neomejeno uporabo 21. 12. 2022. Z odpravo manjših pomanjkljivosti in ureditvijo vseh pravno formalnih obveznosti izvajalca podjetja HIP KA d. o. o. do Občine Jesenice je bila investicija v avgustu tudi pravno v celoti zaključena.

Konec julija oz. v začetku avgusta smo v okviru istega projekta pričeli z rekonstrukcijo preostalega dela ceste, tako imenovano etapo 1, ki obsega cesto v dolžini 540 m od naselja Prihodi v smeri proti Planini pod Golico do že rekonstruirane ceste. Poleg same ceste bosta posodobljeni oz. razširjeni avtobusni postaji ob samem naselju Prihodi.

Prebrano 390 krat Nazadnje urejano na četrtek, 10 avgust 2023 14:10

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave