Skok na osrednjo vsebino

Novice

apr  2020 09

Izposoja knjižničnega gradiva možna tudi v času izrednih razmer

Iz Občinske knjižnice Jesenice obveščajo, da od današnjega dne naprej ponovno omogočajo izposojo knjižničnega gradiva, ki je na voljo v matični enoti knjižnice.

Uporabniki jim lahko seznam z naslovi pošljejo na elektronski naslov ali jim ga sporočijo po telefonu, v knjižnici pa jim bodo gradivo pripravili v najkrajšem možnem času. Uporabniki bodo gradivo lahko prevzeli osebno pred vhodom v Občinsko knjižnico Jesenice ali pa jim ga bodo knjižnice poslali po pošti (pri čemer teža gradiva ne sme presegati 2 kg). Izposojeno gradivo bodo uporabniki lahko vrnili, ko bo knjižnica ponovno odprta, v tem času pa v knjižnici ne bodo zaračunavali zamudnine. Podrobnosti o načinu izposoje so dostopne na spletni strani knjižnice.

Še vedno pa v knjižnici v času izrednih razmer v zvezi s koronavirusom omogočajo brezplačni spletni vpis v knjižnico, preko katerega lahko uporabniki dostopajo do elektronskih baz in elektronskih knjig v sistemu Biblos, torej do skoraj 800 e-knjig v slovenskem jeziku, do več kot 4000 revij in časopisov iz šestdesetih držav ter do številnega drugega čtiva. Obrazec za vpis je dostopen na tej povezavi.

 

Prebrano 2116 krat Nazadnje urejano na petek, 10 april 2020 20:01

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave