Skok na osrednjo vsebino

Novice

apr  2018 10

Demontažna nogometna tribuna predana namenu

Na toplo, sončno soboto, 7. aprila 2018, sta Občina Jesenice in Zavod za šport Jesenice v  sodelovanju z Nogometnim klubom Sij Acroni Jesenice namenu uradno predala montažno tribuno ob glavnem nogometnem igrišču v Športnem parku Podmežakla. Zbrane obiskovalce so nagovorili direktor Zavoda za šport Jesenice mag. Almin Gorinjac, predsednik Fundacije za šport Aleš Remih in jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger.

Glavno nogometno igrišče do preteklega leta ni imelo ustreznih tribun za ogled tekmovanj, ki se izvajajo na njem, zato je bila na Občini Jesenice sprejeta odločitev o nakupu in postavitvi demontažne tribune. Tribuna je sestavljena iz dveh delov, vsak del ima po 4 vrste, skupaj pa zagotavlja 285 sedežev. Izvajalec investicije je Elan Inventa d.o.o. Begunje. Vrednost tribune znaša približno 50.000 €, od tega je Občina Jesenice iz svojega proračuna zagotovila približno 35.000 €, Fundacija za šport pa je investicijo sofinancirala v vrednosti približno 15.000 €. Investicija se je izvajala konec oktobra 2017, primopredaja pa je bila izvedena v prvi polovici novembra 2017.

Na odprtju so s pevskim nastopom sodelovale učenke 8. razreda OŠ Koroška Bela (Nika Hrovat, Maja Kučina, Julija Filipov in Melissa Muminović) ter mlajši nogometaši NK Sij Acroni Jesenice, program pa je povezovala Ana Pirih.

Prebrano 2206 krat Nazadnje urejano na torek, 10 april 2018 13:46

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave