Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
feb  2022 25

Javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2022

Nameni, za katerega se dodeljujejo sredstva

Sredstva so namenjena sofinanciranju dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport v letu 2022.

Izvajalci programa in pogoji, ki jih morajo izpolnjevati izvajalci

Na javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2022, se lahko prijavijo le športna društva.

Rok in način oddaje vlog

Vlagatelji se morajo registrirati na spletni strani v aplikaciji za pripravo vlog za tekoče javne razpise, ki je na voljo na spletni strani jesenice.e-razpisi.si. Vlogo za posamezni program izpolnijo v aplikaciji za pripravo vlog za tekoče javne razpise. Tehnična navodila za uporabo in registracijo se nahajajo na spletni strani.

Vloga mora biti izpolnjena in oddana v spletni aplikaciji na spletnem naslovu jesenice.e-razpisi.si. Za oddano vlogo se šteje vloga s statusom zaključeno najkasneje do vključno ponedeljka, 14. 3. 2022.

Po oddaji vloge v aplikaciji, je potrebno zaključeno vlogo natisniti, podpisati in žigosati ter jo z vsemi potrebnimi prilogami poslati na naslov Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice ali osebno oddati v sprejemni pisarni Občine Jesenice najkasneje do vključno ponedeljka, 14. 3. 2022.

Vloga, ki je oddana samo v aplikaciji in ne tudi v tiskani obliki, se šteje kot neoddana, zato je komisija ne bo obravnavala in bo s sklepom zavržena. Enako velja za vloge, ki so oddane zgolj v fizični obliki, ne pa tudi v aplikaciji.

Prav tako bo vloga, ki ne bo pravočasna ali je ne bo vložila upravičena oseba, s sklepom zavržena.

Natisnjena prijava (vloga) mora biti oddana v zaprti ovojnici na kateri mora biti navedeno naslednje besedilo: "Javni razpis za sofinanciranje dela plačila trenerjem, ki izvajajo pripravljalne programe in programe, namenjeni vzgoji otrok in mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport za leto 2022  – sklic 410 – 20 / 2021- ne odpiraj!". Na ovojnici mora biti naveden tudi vlagatelj, njegov naziv in naslov (sedež).

Za pravilno oddajo tiskane prijave (vloge) je v pomoč priložena že izdelana naslovnica, ki jo vlagatelji lahko prilepite na kuverto za oddajo vloge na javni razpis.

Šteje se, da je tiskana prijava (vloga) prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo prijav oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali oddana v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) do 14:30 ure.

Informacije o javnem razpisu

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom:

Občina Jesenice, Oddelek za družbene dejavnosti ni splošne zadeve
Barbara Toman
Tel: 04 5869 212, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

In

Zavod za šport Jesenice
Gaber Šorn
Tel.: 04 5884 665, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Predstavitev javnega razpisa

Predstavitev javnega razpisa bo v torek, 1. 3. 2022 ob 18 uri v sejni sobi Občine Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice. Za udeležbo na predstavitvi je potrebna obvezna predhodna prijava, in sicer najkasneje do 1. 3. 2022 do 10 ure na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za vstop v prostore je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT (prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja). To pomeni, da potrebujete QR-kodo ali papirnato potrdilo ter osebni dokument.

 

Več o razpisu in razpisni dokumentaciji, si preberite v priloženih dokumentih.

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 25. 2. 2022
  • Veljavno do: 14. 3. 2022
Prebrano 569 krat Nazadnje urejano na torek, 24 maj 2022 12:37