Skok na osrednjo vsebino

Javni razpisi

feb  2020 03

Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektov v letu 2020

Številka: 410 - 6 / 2020

Na podlagi 8. člena Odloka o dodeljevanju sredstev za otroške in mladinske programe v občini Jesenice ter za projekte, ki so namenjeni mlajšim odraslim (Ur. list RS, št. 51 / 2014 in sprem.), Občina Jesenice objavlja

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MLADINSKIH PROJEKTOV V LETU 2020

Nameni za katere se dodeljujejo sredstva:

Namen je spodbuditi aktivno participacijo mladih, omogočiti kakovostnejše mladinsko delo in podpreti izvedbo projektov, ki jih izvajajo mladi in zajemajo tiste vsebinske aktivnosti, ki mlade usposabljajo za aktivno družbeno delovanje ter prispevajo k osebnemu razvoju ustvarjalnih posameznikov in celotnega mladinskega dela.

Sredstva so namenjena za sofinanciranje projektov, ki jih bodo izvajali mladi, stari od 15 do 29 let, in sicer od njegovega začetka do formalnega zaključka in se bodo nanašali na naslednja programska področja:

  1. neformalno učenje in usposabljanje mladih za mladinsko delo,
  2. aktivno državljanstvo in participacija mladih v demokratičnih procesih,
  3. socialna vključenost, večkulturnost in medkulturno učenje mladih,
  4. inovativnost in kreativnost mladih,
  5. prostovoljno mladinsko delo,
  6. zdravje, zdrav življenjski stil, aktivno in kvalitetno preživljanje prostega časa mladih.

 

Oblika, rok in način oddaje prijav

Vloga mora biti izpolnjena na ustreznih razpisnih obrazcih in mora vsebovati vse obvezne priloge in podatke, določene v razpisni dokumentaciji.

Vlagatelji morajo prijave (vloge) poslati po pošti kot priporočeno pošiljko na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, oz. jih lahko oddajo v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) najkasneje do petka, 21. 2. 2020. Prijava (vloga) mora biti oddana v zaprti ovojnici na kateri mora biti navedeno naslednje besedilo: "Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektov v letu 2020 - sklic 410 – 6 / 2020   - ne odpiraj!". Na ovojnici mora biti naveden tudi vlagatelj, njegov naziv in naslov (sedež).

Za pravilno oddajo prijave je v pomoč vlagateljem priložena že izdelana naslovnica, ki jo lahko vlagatelji prilepite na kuverto za oddajo vloge na javni razpis.

Šteje se, da je prijava (vloga) prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo prijav oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali oddana v sprejemni pisarni Občine Jesenice (pritličje) do 12:30 ure.

 

Več o javnem razpisu v spodaj priloženi dokumentaciji.

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 3. 2. 2020
  • Veljavno do: 21. 2. 2020
Prebrano 1568 krat Nazadnje urejano na sreda, 20 januar 2021 13:27

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave