Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
maj 2018 04

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o zazidalnem načrtu Poslovna cona Jesenice

Gradivo, ki je priloženo spodaj v prilogah, bo v dneh od 4. maja 2018 do 5. junija 2018 (v poslovnem času) javno razgrnjeno v prostorih Občine Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice.

Javna obravnava razgrnjenega dokumenta bo potekala v sredo, dne 23. maja 2018 ob 16.00. uri v sejni sobi Občine Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice.

Med javno razgrnitvijo in obravnavo lahko, na razgrnjen dopolnjen osnutek Odloka o Spremembah in dopolnitvah Odloka o zazidalnem načrtu Poslovna cona Jesenice, poda pripombe in predloge vsa zainteresirana strokovna in laična javnost, kot tudi lastniki nepremičnin v obravnavanem območju. Pripombe in predloge se lahko poda pisno ali ustno na javni obravnavi, na mestih javne razgrnitve kot zapis v knjigo pripomb in predlogov ali posreduje na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (v rubriko »zadeva« obvezno navesti ključne besede »ZN Poslovna cona Jesenice«) do konca javne razgrnitve. Rok za pripombe k razgrnjenemu gradivu poteče zadnji dan razgrnitve.

Prebrano 2422 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 03 september 2018 14:31