Skok na osrednjo vsebino

Javna naročila, razpisi in objave

S podjetja JEKO d.o.o. obveščajo, da je zaradi obilnih padavin iz vodovodnega sistema Planina pod Golico ter Završnica voda motna in jo je potrebno pred uporabo v prehranske namene preventivno prekuhavati.

Pri Planinskem društvu Jesenice ob ostalih društvenih dejavnostih posebno pozornost namenjamo spodbujanju zdravega gibanja v gorski naravi, tako med člani kot med vsemi prebivalci občine Jesenice pa tudi širše.

Civilna zaščita Jesenice obvešča prebivalce Koroške Bele, če bodo v naslednjih 12 urah prožene sirene z znakom za opozorilo na nevarnost, to pomeni nevarnost proženja zemeljskih plazov v zaledju Koroške Bele. Prosimo prebivalce Koroške Bele, da opozorilo upoštevajo in se umaknejo na priporočena varna mesta.

Na podlagi 47. člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15, 14/18, 121/21, 10/22, 74/22 – odl. US, 100/22 – ZNUZSZS in 28/23, v nadaljevanju ZJN-3) naročnik, Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, vabi ponudnike, da podajo svojo ponudbo v skladu z razpisno dokumentacijo.

Kar 85 projektov so občani predlagali v participativni proračun, prek katerega lahko neposredno odločajo o porabi 280.000 evrov sredstev v dveh letih. Za glasovanje med 28. avgustom in 3. septembrom jih je potrjenih šestindvajset. Glasujejo lahko vsi občani s stalnim prebivališčem v občini Jesenice, stari vsaj 16 let.

S podjetja JEKO d.o.o.  preklicujejo ukrep prekuhavanja pitne vode za uporabnike iz vodovodnega sistema Završnica.

Letošnji praznik krajevne skupnosti Planina pod Golico je bil v znamenju dobrodelnosti prizadetim ob nedavnih poplavah.

V okviru študijskega krožka »Varuj vodo za lepši jutri« pod okriljem Ljudske univerze Jesenice, smo v poletnih mesecih pripravili medgeneracijsko obarvane delavnice na temo trajnostnega upravljanja z vodo. Osnovnošolci iz občin Jesenice, Žirovnica in Kranjska Gora so ob podpori mentoric raziskovali kako lahko pripomoremo k ohranjanju vodnih virov in skrbi za okolje
Vabimo vas, da si ogledate video v katerem sporočamo, da so majhni koraki ključnega pomena za ustvarjanje boljše prihodnosti za naše okolje.
Skupaj lahko ustvarimo spremembe, ki bodo odmevale še mnogo generacij naprej.

Iz javnega podjetja, JEKO, d.o.o., obveščajo uporabnike, da v veljavi še vedno ostaja ukrep prekuhavanja pitne vode v prehranske namene za vodovodna sistema Završnica.

Občina Jesenice objavlja javni razpis za prosto strokovno tehnično delovno mesto za nedoločen čas STROKOVNI SODELAVEC VII/1.

  • Participativni proračun v občini Jesenice 2024–2025
  • Plaz nad Koroško Belo še vedno spremljajo
  • Dan Jeseničanov na Golici
  • Jeseniško poletje se nadaljuje v septembru
  • Brezplačna svetovanja mladim v stiski
  • Veselje na bazenu
  • Največja investicija je telovadnica
  • Spominski dan občine Jesenice
  • Čeprav ni interneta, mi res nič ne manjka
  • Pohod po Krožni poletni poti

Drugi naslovi:

Grbinasti kolesarski poligon, Obnova ceste na Prihodih se nadaljuje, Del proizvodnje v SIJ Acroni ustavljen, Zagrebčan na Hrušici, V KS Podmežakla so praznovali, V takih trenutkih štejejo sekunde, Gorenjka v Veliki Britaniji, Zahtevno gasilsko tekmovanje, Jeseniški cirkl spet vabi planince, ...

Občanke in občane obveščamo, da je v Športnem parku Podmežakla južno od glavnega nogometnega igrišča urejeno novo t.i. medgeneracijsko igrišče, ki ga je izvedlo podjetje Taurus IQ d.o.o...

Sredstva so namenjena za izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje strokovnih kadrov v športu v letu 2023.

Danes 17. avgusta  je potekala videokonferenca s pobratenim mestom Nagold iz Nemčije. Osrednja tema pogovora je bil izredni dogodek na plazu Urbas nad Koroško Belo.

Poslovni prostor se nahaja v objektu na starem delu pokopališča Blejska Dobrava, št. stavbe 690 k.o. 2176 Blejska Dobrava, in sicer znaša njegova površina 15m2. Polovica navedenega poslovnega prostora je v uporabi Javnega komunalnega podjetja JEKO d.o.o., druga polovica v površini 7,5m2 pa je predmet oddaje v najem.

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave