Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
apr  2023 25

Jesenice s prenovljeno turistično spletno stranjo

Destinacijska znamka Jesenice (Visit Jesenice) je od leta 2021 odeta v novo podobo, s katero se želijo Jesenice kot destinacija na stičišču Julijskih Alp in Karavank še močneje postaviti na turističnem zemljevidu Slovenije ter okrepiti svojo prepoznavnost kot navdihujoča gorska destinacija.

Ta teden pa se je v novo, sodobnejšo podobo odela tudi spletna stran visit.jesenice.si, ki obiskovalce na bolj privlačen, preprost in moderen način vabi k obisku Jesenic ter jim nudi vse potrebne informacije pred oziroma med njihovim obiskom. Spletna stran je zasnovana v dveh jezikovnih različicah – poleg slovenskega še v angleškem jeziku –, na njej obiskovalci še vedno najdejo tudi koledar prihajajočih dogodkov na Jesenicah, naročijo pa se lahko naročijo tudi na e-novice.

Vzpostavitev obnovljene spletne strani Visit Jesenice smo na Občini Jesenice načrtovali še pred začetkom maja, torej meseca cvetenja narcis. Takrat namreč beležimo povečano povpraševanje po informacijah, povezanih z narcisami in obiskom Jesenic, nova spletna stran pa bo obiskovalcem spletne strani omogočila še prijaznejšo uporabniško izkušnjo.

Na novi spletni strani je trenutno aktiven tudi kratek nagradni kviz, vezan na informacije, objavljene na novi spletni strani - vse zainteresirane vabimo, da ga rešijo in se tako potegujejo za različne nagrade.

Prebrano 444 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 03 julij 2023 20:35