Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
jun  2018 21

Poročilo s 24. seje Sveta KS Plavž

V sredo, 20. junija 2018, so se na svoji 24. redni seji sestali člani Sveta KS Plavž.

Obravnavali so aktivnosti med obema sejama, tako je beseda tekla o ogledih ureditev vrtičkov, pripravah na praznovanje krajevnega praznika, otvoritvi otroškega igrišča Pika na Plavžu, ipd. Predsednica KS Ivanka Zupančič je ostale svetnike tudi obvestila, da je, skupaj z županom Tomažem Tomom Mencingerjem in predsednikom DU Jesenice Borisom Bregantom obiskala krajanko, ki je dopolnila 100 let.

Svet KS je na seji tudi ugotovil, da v roku ni prispel noben predlog za nagrajenca krajevnega praznika, ki ga bo krajevna skupnost praznovala 4. julija 2018. Svetniki KS so ugotovili tudi, da do seje s strani krajanov ni bila posredovana nobena pripomba na Predlog proračuna Občine Jesenice za leto 2018 – prva obravnava.

Svet KS je obravnaval tudi predlog Programa poteka akcije najlepše cvetlične zasaditve Občine Jesenice. Glede na to, da članom sveta jeseni poteče mandat, je bil sprejet sklep, da se predlog programa obravnava na prvi seji novo izvoljenega sveta KS Plavž in bi lahko pričel veljati tudi v letu 2019.

Pobude in predloge, ki so prispeli med obema seja oziroma na sami seji, bodo posredovali pristojnim strokovnim službam.

Prebrano 1820 krat Nazadnje urejano na torek, 15 december 2020 15:55