Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
nov  2016 14

Razpis delavnic za usposabljanje predstavnikov športnih društev in zvez na področju športnega menedžmenta

V sklopu projekta bomo izvedli pilotno usposabljanje za pridobivanje kompetenc kadrov, ki delujejo v športnih organizacijah na področju menedžmenta. Na Fakulteti za šport v Ljubljani in v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru v Ljubljani, bomo organizirali delavnice za usposabljanje predstavnikov športnih društev in športnih zvez, v 6 sklopih:
  • Ravnanje z ljudmi v športnih organizacijah
  • Projektni menedžment
  • Marketing in trženje
  • Organiziranje prireditev in dogodkov
  • Finance v športnih organizacijah
  • Pravni okviri za delovanje in vodenje dejavnosti športnih organizacij

Za vsak sklop bomo izvedli delavnico v obsegu 5 šolskih ur / sklop. Skupaj je predvidenih 30 ur.
Vsi udeleženci, ki bodo prisostvovali na vseh delavnicah, bodo ob zaključku prejeli potrdilo Fakultete za šport, ki velja kot potrdilo o udeležbi in ni potrdilo o uradni usposobljenosti za delo na področju športa. Udeležencem programa pa bomo zagotovili tudi izobraževalna gradiva.

Program, ki je za udeležence v celoti brezplačen, je omejen na okvirno 25 udeležencev. Program bo vodil dr. Gregor Jurak. Predavatelji pa bodo strokovnjaki s posameznih področij. Za vse dodatne informacije pa se obrnite na Aleša Šolarja po telefonu 051 376 289 ali e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vsi zainteresirani kandidati izpolnite priloženo prijavnico in jo po e pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljite najkasneje do petka, 18. november 2016.

Več o vsebini delavnice najdete v priponki.
Prebrano 1997 krat