Začel se je maj, na Jesenicah poznan predvsem kot mesec narcis. Te so na številnih lokacijah že v polnem razcvetu, ravno tako pa se začenjajo tudi z njimi povezane prireditve, ki jim bosta namenjena kar dva konca tedna in se začenjajo že jutri.

Pri Domu Pristava v Javorniškem Rovtu se jutri ob 20.00 udeležite etno večera s skupino The Poušters, v soboto ob 11.00 pa bo potekala slovesnost ob vrnitvi statusa planinske koče Domu Pristava, ki ji bo sledil ogled Zoisovega parka.

Pestro bo tudi naslednji konec tedna, ko se bodo prireditve preselile v Planino pod Golico. V petek, 15. 5., ob 19.00 bo v dvorani KS Planina pod Golico na ogled komedija ''En lahek komad ali vsakemu po svoje!'', v soboto, 16. 5., od 13.00 naprej pa se lahko udeležite zanimivega dogajanja, ko bo med drugim organizirano srečanje harmonikarjev ''Golica na Golici'', otroški živ-žav, izbor miss narcis 2015, nastop ansambla Donačka, bogat srečelov in še in še … Na ta dan bo z Jesenic v Planino pod Golico vozil tudi brezplačni avtobus, delovala pa bo tudi sedežnica Španov vrh, ki bo obiskovalce na njihovo željo popeljala nad narcisne poljane.

Poljane nad Jesenicami se enkrat letno premenijo v belo pravljično pokrajino, zato vas vljudno vabimo, da si jih ogledate v živo, hkrati pa se s pomočjo zanimivega spremljajočega programa še enkratno zabavate!