Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
apr  2016 26

Tradicionalno srečanje članov KS letos na Hrušici

Tradicionalno srečanje članov KS letos na Hrušici Foto: Andraž Sodja

Člani svetov krajevnih skupnosti so se na svojem tradicionalnem srečanju krajevnih skupnosti Jesenic v športno-zabavnih igrah pomerili na Hrušici.

Člani svetov jeseniških krajevnih skupnosti se vsako leto zberejo na športno-zabavnem druženju v eni od krajevnih skupnosti. Srečanje je namenjeno tako druženju in zabavi, kot pogovorom o težavah, ki pestijo posamezne skupnosti, je pa tudi tekmovalnega značaja, saj se vsako leto ekipe svetnikov pomerijo tudi v različnih športnih igrah. Letos so se pomerili v metih na koš, metanju obročev, streljanju z zračno puško in metanju žogic na tarče. Na srečanje povabijo tudi občinsko upravo, ki jo je tokrat zastopala podžupanja Vera Pintar.

V vlogi gostiteljev so se letos izkazali člani sveta KS Hrušica. Predsednik Janez Marinčič pa je za še boljše vzdušje poskrbel tudi s harmoniko. V športnih igrah so se tokrat najbolje izkazali člani sveta največje Krajevne skupnosti Plavž (v sestavi Ivanka Zupančič, Alan Babača, Albina Seršen, Vinko Lavtižar, Marjanca Ambrož, Žiga Pretnar, Marija Jazbinšek in Ferida Agičič), ki so osvojili tudi prehodni pokal.

Prebrano 2345 krat Nazadnje urejano na torek, 26 april 2016 12:18