Skok na osrednjo vsebino

Najave

mar  2024 13

Usposabljanje za mladinsko delo na Jesenicah

Aprila bo priložnost za nabiranje novega znanja in novih izzivov. Na Jesenicah bo potekalo usposabljanje za mladinske delavce. Namenjeno je vsem, ki se z mladinskim delom že ukvarjajo, se z njim srečujejo ali si to želijo. Udeleženci morajo biti stari 18 let ali več.

Usposabljanje bo potekalo 4 dni po 6 oz. 8 ur.

KDAJ: od 6. do 14. aprila 2024

KJE: Prostori Razvojne agencije Zgornje Gorenjske (RAGOR), Spodnji plavž 24e, Jesenice

IZVAJALCI: Zavod Bob, Zavod Jedrce

Usposabljanje bo sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del bodo vključevale teme: mladi, mladostništvo in prosti čas, javni prostor, participacija in prostovoljnost v procesih. Praktični del pa bo usmerjen v iskanje, snovanje in pripravo konkretnih aktivnosti in dogodkov, ki odgovarjajo na potrebe mladih na Jesenicah. Udeleženci jih bodo v sodelovanju z organizacijami poskušali konkretizirati in načrtovati izvedbe.

Izkušnje in predznanje za udeležbo na usposabljanju niso potrebni, seveda so pa dobrodošli. Za vse informacije je izvajalec dosegljiv na telefonski številki +386 64 188 214 ali ne e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Usposabljanje organizira Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sklopu projekta Mladi@Jesenice, financira pa ga Občina Jesenice.

Prebrano 269 krat Nazadnje urejano na sreda, 13 marec 2024 14:22

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave