Skok na osrednjo vsebino

Najave

nov  2023 02

Mesec boja proti odvisnosti 2023 v občini Jesenice

Lokalna akcijska skupina za preprečevanje odvisnosti v občini Jesenice, ki v občini Jesenice deluje že od leta 1998, vsako leto v novembru, ki je posvečen boju proti odvisnosti, v sodelovanju z različnimi lokalnimi društvi, šolami in drugimi organizacijami pripravi veliko število različnih aktivnosti – od delavnic in predavanj do informiranja in ozaveščanja – katerih namen je preprečevati različne oblike odvisnosti.

Letošnje aktivnosti bodo potekale pod sloganom »Krepitev odpornosti za odraščanje brez zasvojenosti«. Aktivnosti v sklopu meseca boja proti odvisnosti se bodo sicer izvajale tudi izven meseca novembra, v okviru projekta pa bodo tudi letos aktivne vse jeseniške osnovne šole, Srednja šola Jesenice in Gimnazija Jesenice, ki za svoje učence in dijake skozi celo šolsko leto načrtujejo izvajanje vrste predavanj in delavnic.

Lokalna akcijska skupina (v sodelovanju z RAGOR-jem, Športno zvezo Jesenice in Zavodom za šport Jesenice) kot osrednji letošnji dogodek organizira tematsko predavanje dr. Urške Bukovnik z naslovom "Prehranska dopolnila v športu: škodljivost, koristnost in izbira kvalitetnih", ki bo v torek, 21. 11. 2023 ob 17. uri v Kolpernu na Stari Savi. Brezplačno predavanje je namenjeno širši zainteresirani javnosti.

Seznam in termine prireditev, ki so namenjene širši javnosti in so v celoti brezplačne, objavljamo v priponki.

Prebrano 292 krat Nazadnje urejano na petek, 27 oktober 2023 13:53

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave