Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
apr  2023 04

Obisk in mobilna pisarna evropskega poslanca Matjaža Nemca na Jesenicah

Obisk in mobilna pisarna evropskega poslanca Matjaža Nemca na Jesenicah Foto: www.matjaz-nemec.si

V četrtek, 6. aprila, se bo na delovnem obisku na Jesenicah mudil Evropski poslanec Matjaž Nemec. Ob 10.00 se bosta v Kabinetu župana srečala z županom mag. Petrom Bohincem, ki mu bo s sodelavci predstavil projekte, izzive in težave, kjer Občina Jesenice lahko računa na pomoč evropskega poslanca. Nato bo obiskal dvorano Podmežakla ter podjetje KOV.

Od 14.15 do 15.30 bo v okviru svoje mobilne poslanske pisarne, ki bo organizirana v prostorih TIC Jesenice, na Cesti maršala Tita 18, na voljo vsem občankam in občankam. Z njimi se bo pogovarjal o delu Evropskega parlamenta, o evropskih politikah in svojem delu v Evropskem parlamentu, hkrati pa bo odgovarjal na njihova vprašanja in pobude. Vse zainteresirane občanke in občane zato v imenu evropskega poslanca Matjaža Nemca in njegove ekipe vljudno vabimo v mobilno pisarno v TIC Jesenice.

Po zaključku dela mobilne pisarne bo Matjaž Nemec obiskal še župana občine Šentjakob v Rožu Guntrama Perdacherja na avstrijskem Koroškem (z Jesenicami pobratena občina) na temo čezmejnega sodelovanja.

 

Prebrano 322 krat Nazadnje urejano na torek, 04 april 2023 09:22