Skok na osrednjo vsebino

Najave

apr  2022 05

Vabilo na spomladansko čistilno akcijo

Na območju občine Jesenice bo konec tedna potekala vsakoletna čistilna akcija, namenjena dodatnemu čiščenju kotičkov naše občine, ki jih, kljub rednemu čiščenju s strani javnega komunalnega podjetja, kazijo nevestno odvrženi odpadki.

Večina jeseniških krajevnih skupnosti bo čistilno akcijo organizirala v soboto, 9. aprila. Ob 9. uri se čistilna akcija začne v krajevni skupnosti Plavž, kjer se udeleženci zberejo pred prostori KS Plavž, v krajevni skupnosti Hrušica z zborom na »Placu« in v krajevni skupnosti Planina pod Golico z zborom pred gasilskim domom v Planini pod Golico ali pri Pogačarjevem hlevu v Plavškem Rovtu. Na Blejski Dobravi se čistilna akcija začne ob 8. uri, in sicer z zborom pred stavbo KS Blejska Dobrava, prav tako tudi v krajevni skupnosti Slovenski Javornik–Koroška Bela, kjer je zbirno mesto pred stavbo KS Slovenski Javornik - Koroška Bela. Krajevna skupnost Podmežakla bo čistilno akcijo organizirala v torek, 12. aprila, z zborom ob 8. uri pred stavbo KS Podmežakla, medtem ko so se v krajevni skupnosti Sava odločili, da skupne čistilne akcije ob tej priložnosti ne bodo organizirali.

Rokavice in vrečke bo zagotovila Občina Jesenice preko krajevnih skupnosti (udeleženci jih prejmejo na zbirnih mestih), za odvoz pobranih odpadkov po končani čistilni akciji pa javno komunalno podjetje JEKO d.o.o. V primeru slabega vremena čistilna akcija odpade in bo prestavljena na jesenski čas.

Prebrano 814 krat Nazadnje urejano na četrtek, 07 april 2022 13:03

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave