Skok na osrednjo vsebino

Najave

dec  2020 18

Dedek Mraz obdaruje Jesenice

Dedek Mraz prihaja na Jesenice. Vse od Hrušice do Koroške Bele nas bo spremljal in pozdravljal iz njegove čarobne kočije, 29. decembra od 16. ure dalje. Sprejemal pa bo tudi vaše risbe. Če mu boste do 23. 12. 2020 narisali risbo in jo poslali po pošti na naslov Zavod za šport Jesenice, Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice, ali jo oddali v nabiralnik dedka Mraza pred blagajno Gledališča Toneta Čufarja, boste dobili darilo. 

 Podlogo za risbo dobite na spletnih strani organizatorjev, jo čitljivo izpolnite z vsemi ustreznimi podatki in jo pošljite na zgoraj navedena mesta. Dedek Mraz bo obdaril do 1000 otrok v starosti do 10. leta. 

 Dedka Mraza boste lahko spremljali tudi virtualno v živo, na youtube strani Gledališča Toneta Čufarja Jesenice in na ATM TV Kranjska Gora.

 

Virtualni obisk dedka Mraza omogočajo: Občina Jesenice, Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice, Gledališče Toneta Čufarja Jesenice, Zveza društev prijateljev mladine Jesenice in HDD SIJ Acroni Jesenice.

Več informacij tudi na spletnih straneh www.mc-jesenice.siwww.zsport-jesenice.siwww.gledalisce-tc.siwww.zdpm-jesenice.siwww.hddjesenice.si

 

Prebrano 1028 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave