Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
maj 2020 08

Jeseniške novice, 8. maj 2020-9

Jeseniške novice, 8. maj 2020-9 Jeseniške novice - Gorenjski glas

Knjižnica in muzej spet odprla vrata

Turški izvajalec Cengiz Insaat je na delovišče na Hrušici že pripeljal gradbeno mehanizacijo in delovno opremo, pandemija covida-19 pa je preprečila prihod turških delavcev ...

Predvkop druge cevi predora

Turški izvajalec Cengiz Insaat je na delovišče na Hrušici že pripeljal gradbeno mehanizacijo in delovno opremo, pandemija covida-19 pa je preprečila prihod turških delavcev.

Moška ročna dela za upokojence

V Društvu upokojencev Jesenice že več let skupina zavzetih posameznikov izvaja verižni eksperiment.

Izbira drugačne poti ni bila lahka, a je bila prava zame

Tako pravi 23-letna Klara Ažman, pogumno mlado dekle s Koroške Bele, ki je varnost domače vasi pred dvema letoma zamenjala za odprta razpotja Kanade, natančneje Britanske Kolumbije.

Najemna stanovanja vseljiva čez tri leta

Stanovanjski sklad bo v sklopu projekta Partizan zgradil triinštirideset najemnih stanovanj, ki naj bi bila vseljiva leta 2023.

Slediti svojim sanjam in srcu

Mezzosopranistka Monika Bohinec z Jesenic že nekaj let sodi med vrhunske in vse bolj prepoznavne osebnosti v evropskem in svetovnem opernem svetu.

Inovativno merjenje telesne temperature

V jeseniški bolnišnici telesno temperaturo pacientov in zaposlenih merijo s posebno napravo, ki omogoča brezkontaktno merjenje na robu očesa.

Delo v lokalnem okolju ima poseben čar

Monika Sušanj s Koroške Bele je po izobrazbi profesorica slovenščine, dela na Radiu Triglav Jesenice, zadnjih nekaj let kot novinarka-urednica.

Dodatne informacije

Prebrano 1257 krat Nazadnje urejano na petek, 08 maj 2020 07:52