Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
apr  2019 05

Jeseniške novice, 5. april 2019-6

Jeseniške novice, 5. april 2019-6 Jeseniške novice - Gorenjski glas

Obnova ceste se vendarle nadaljuje

Potem ko je bila obnova glavne ceste R2 skozi Jesenice od zdravstvenega doma proti bolnišnici nekaj mesecev zaustavljena, se zdaj nadaljuje. Rok za dokončanje je podaljšan do konca avgusta letos.

Pred desetimi leti je padel meteorit

Devetega aprila bo minilo deset let, kar je na Mežaklo padel meteorit. Temu dogodku bo posebna pozornost namenjena na letošnjem 4. dnevu znanosti in fantastike Meteorita, ki bo potekal 13. aprila.

Plišaste igrače z leda otrokom v bolnišnico

Kar okrog štiristo plišastih igračk so navijači jeseniških hokejistov vrgli na led ob zadetku domače ekipe, zdaj pa so hokejisti z njimi razveselili otrok.

Čudovito jutro za odlično kavo ...

Tako se začenja eden od verzov, s katerimi so ljubitelji kave na svetovni dan poezije lahko plačali kavo v priljubljenem jeseniškem lokalu Tea-ter bar.

Tretja redna seja

Na marčevski seji občinskega sveta so potrdili zaključni račun proračuna, se strinjali z dvigom cen storitve pomoč na domu in sprejeli spremembe odloka o pospeševanju malega gospodarstva.

Vodarji zaključili delo na hudourniku Bela

Sanacija regulacije struge potoka Bela na Koroški Beli je zaključena, prav tako tudi gradnja dveh novih zaplavnih pregrad nad vasjo.

Zakaj tako boli?

To je naslov knjižice, ki jo je izdalo združenje Ozara, nastala pa je z namenom, da olajša iskanje odgovorov na vprašanja, ki se ob samomoru bližnjega pojavljajo v družini.

Dan zdravja 2019

V Kolpernu bo Dan zdravja 2019 potekal v petek, 19. aprila. To je priložnost za vse občane, da pridejo na brezplačne meritve.

Dodatne informacije

Prebrano 2552 krat Nazadnje urejano na četrtek, 04 april 2019 15:49