Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
feb  2018 23

Jeseniške novice, 23. februar 2018-3

Občina in javni zavodi odprli vrata
Dnevu odprtih vrat slovenskih občin se je pridružila Občina Jesenice in dvanajst jeseniških javnih zavodov. Odziv pa je žal zelo slab, še največ obiskovalcev so imeli na Ljudski univerzi Jesenice.

Sedmi gimnazijski dramski festival
Prihodnji torek in sredo bo v jeseniškem gledališču potekal Dramski festival Gimnazije Jesenice.

Zaljubljena v ekologijo, potovanja, v raznolikost sveta
Alma Nuhić je sedemindvajsetletna Jeseničanka, diplomirana ekologinja in naravovarstvenica, ki vsako leto tudi po šest mesecev preživi na potepanju po svetu.

Čas za človečnost
Učenci Osnovne šole Toneta Čufarja Jesenice si v letošnjem šolskem letu prizadevajo, da bi vrline človečnosti prepojile življenja vseh.

Krožišče in cesta na Hrušici zaključena do aprila
Izvajalec del je zaprosil za podaljšanje roka, krožišče na Hrušici in cesta med Hrušico in bolnišnico naj bi bila dokončno zgrajena do aprila.

Blejska Dobrava ostaja še brez pošte
Potem ko so zaprli trgovino in bife, bo Blejska Dobrava 12. marca ostala še brez pogodbene pošte. Proti zaprtju protestirata Krajevna skupnost Blejska Dobrava in Občina Jesenice.

V waldorfskem vrtcu
Jesenice so bile prva občina na Gorenjskem, ki je pred desetimi leti dobila waldorfski vrtec. Ta danes deluje v prostorih Osnovne šole Poldeta Stražišarja, obiskuje pa ga osemnajst otrok.

Izvrstni Danaja in Neža
Jeseniški akrobatki Danaja Osmančević in Neža Rižmarič Hladnik sta postali državna prvakinja in podprvakinja v skokih z male prožne ponjave.

Dodatne informacije

Prebrano 2649 krat Nazadnje urejano na petek, 02 marec 2018 11:56