Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
dec  2017 08

Jeseniške novice, 8. december 2017-18

Mesto je že praznično
Osrednje jeseniško silvestrovanje bo letos spet potekalo na Čufarjevem trgu, prav tako tudi novoletni sejem in vse ostale prireditve. Organizator je Zavod za šport Jesenice.

Smradu ne bi več smelo biti
"Lahko zatrdimo, da je po odstranitvi lahke frakcije z območja centra smrad zanemarljiv," pravijo v družbi EKOGOR. Krajanka pa ponovno opozarja: "Smrad je še vedno neznosen".

"Predsednice" v pokoju
Na odru jeseniškega gledališča bo na ogled predpremiera predstave Predsednice, v kateri igrajo tri priznane, danes upokojene igralke: Milena Zupančič, Teja Glažar in Olga Grad.

Mala Sabreen je stara že eno leto
Deklica Sabreen, ki se je konec oktobra lani rodila v jeseniški bolnišnici, je z mamico spet obiskala Jesenice.

Jesenice v združenju zgodovinskih mest
Občina Jesenice je na letni skupščini v Piranu tudi uradno postala članica Združenja zgodovinskih mest, ki združuje petnajst starih slovenskih mest.

Hidria generalni sponzor mladih hokejistov
Hidria je postala generalni sponzor vseh mladih selekcij Hokejskega društva (HD) Jesenice. Društvo se je preimenovalo v HD Hidria Jesenice.

Gostija v deželi branja
Ob dnevu slovenskih splošnih knjižnic, ki ga obeležujemo 20. novembra, so v Občinski knjižnici Jesenice pripravili več aktivnosti, s katerimi želijo spodbujati branje.

Božički prihajajo
V prazničnem decembru smo najprej pričakali Miklavža, sedaj pa je na vrsti Božiček. Zato se lahko pripravimo in mu pomagamo tako starši, dedki, babice kot otroci.

Dodatne informacije

Prebrano 2337 krat Nazadnje urejano na petek, 08 december 2017 08:32