Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

maj 2016 03

Dopolnjena pobuda za pripravo državnega prostorskega načrta za nadgradnjo železniške proge Ljubljana—Kranj—Jesenice—državna meja v koridorju obstoječe proge

Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja, kot koordinator priprave državnih prostorskih načrtov (v nadaljnjem besedilu: koordinator), objavlja dopolnjeno pobudo za pripravo državnega prostorskega načrta za nad gradnjo železniške proge Ljubljana—Kranj—Jesenice—državna meja v koridorju obstoječe proge (v nadaljnjem besedilu: dopolnjena pobuda), ki jo je dne 21. 3. 2016 podalo Ministrstvo za infrastrukturo.

Dopolnjena pobuda bo od 20. aprila 2016 do 25. maja 2016 objavljena v digitalni obliki na spletnih straneh Ministrstva za okolje in prostor (pod »aktualno/državni prostorski načrti/javne razgrnitve in seznanitve«).

Javnost ima možnost v času objave dopolnjene pobude nanjo dati predloge, priporočila, usmeritve in mnenja. Le-te lahko javnost pošlje na naslov Ministrstvo za okolje in prostor, Dunajska c. 48, Ljubljana, ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., pri čemer naj v rubriki »zadeva« navede ključne besede »Pobuda za DPN za Gorenjska železniško progo«. Koordinator in pobudnik bo sta skupaj z investitorjem Direkcijo RS za infrastrukturo, in izdelovalcem, analizirala prispele predloge, priporočila, usmeritve in mnenja javnosti.

Na podlagi analize bo koordinator pripravil osnutek sklepa o pripravi državnega prostorskega načrta in ga poslal v obravnavo prostorski konferenci.

Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v analizi. Osebe, ki ne želijo, da se v analizi objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.
 

Prebrano 2788 krat Nazadnje urejano na sreda, 04 november 2020 09:32

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave