Skok na osrednjo vsebino

Javna naročila

mar  2018 29

Ureditev avtobusnega postajališča in obračališča na Tomšičevi ulici na Jesenicah

POVABILO K ODDAJI PONUDBE

Na podlagi 47. člena Zakona o javnem naročanju, ZJN-3 (Uradni list RS, št. 91/15), Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice (v nadaljevanju: naročnik), vabi ponudnike, da podajo svojo pisno ponudbo v skladu z razpisno dokumentacijo, na osnovi javnega naročila gradenj po postopku naročila male vrednosti za Ureditev avtobusnega postajališča in obračališča na Tomšičevi ulici na Jesenicah.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z razpisno dokumentacijo ter izpolnjevati vse pogoje za udeležbo tega javnega naročila.

Ponudbene – pogodbene cene izbranega najugodnejšega ponudnika so fiksne in bodo veljale nespremenjene do izpolnitve pogodbenih obveznosti oz. dokončanja del.

 

PREDLOŽITEV PONUDBE

Ponudba se šteje za pravočasno, če je predložena naročniku do dne četrtka, 19.04.2018 najkasneje do 10.00 ure.

Ponudniki oddajo ponudbe po pošti ali osebno na naslov: OBČINA JESENICE, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, za ponudbe poslane po pošti, za osebno dostavljene ponudbe pa Sprejemna pisarna Občine Jesenice (soba št. 1).

Ponudbe poslane po pošti morajo prispeti do naročnika do zahtevanega datuma in ure. Za ugotavljanje ure predložitve je merodajna ura v vložišču naročnika, čas predložitve odčita delavec v sprejemni pisarni, ki je dolžan ponudniku izročiti potrdilo o prevzemu ponudbe.

Vse nepravočasno predložene ponudbe bo naročnik izločil iz postopka odpiranja ponudb in jih neodprte vrnil ponudnikom.

 

ODPIRANJE PONUDB

Javno odpiranje ponudb bo v četrtek, 19.04.2018, ob 11.00 uri na naslovu: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice, v sejni sobi.

Prisotni predstavniki ponudnikov morajo pred pričetkom javnega odpiranja ponudb, komisiji izročiti pisna pooblastila za zastopanje ponudnika. Pooblastila ne potrebujejo predstavniki ponudnikov, ki so registrirani za zastopanje. Nepooblaščeni predstavniki ne morejo opravljati dejanj, ki pomenijo zastopanje ponudnika.

 

S spoštovanjem!

 

Tomaž Tom Mencinger

                ŽUPAN

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 29.03.2018
  • Veljavno do: 19.04.2018
Prebrano 1974 krat Nazadnje urejano na torek, 10 april 2018 09:31

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave