Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
jun  2017 06

Rekonstrukcija dovozne ceste na deponijo Mala Mežakla (od km 1+960 do km 3+640)

POVABILO K ODDAJI PONUDBE

 

OSNOVNI PODATKI O NAROČILU

Predmet javnega naročila je Rekonstrukcija dovozne ceste na deponijo Mala Mežakla (od km 1+960 do km 3+640).

Na podlagi 40. člena Zakona o javnem naročanju, ZJN-3 (Uradni list RS, št. 91/15), Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice (v nadaljevanju: naročnik), vabi ponudnike, da podajo svojo pisno ponudbo v skladu z razpisno dokumentacijo.

Javno naročilo je objavljeno na Portalu javnih naročil Ministrstva za finance z dne 06.06.2017, številka objave JN005680/2017-B01.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z razpisno dokumentacijo ter izpolnjevati vse pogoje za udeležbo tega javnega naročila.

Ponudbene – pogodbene cene izbranega najugodnejšega ponudnika so fiksne in bodo veljale nespremenjene do izpolnitve pogodbenih obveznosti oz. dokončanja del.

Ponudniki lahko ponudijo izvedbo gradenj, ki je predmet javnega naročila, v celoti. Posameznih delov naročila ponudniki ne morejo ponuditi, saj javno naročilo ni razdeljeno na sklope.

Naročnik si pridržuje pravico ob oddaji dela najugodnejšemu ponudniku obseg dela zmanjšati, pri čemer izbrani ponudnik nima pravice do kakršnihkoli zahtevkov iz naslova neoddanega dela javnega naročila. Ponudnik prav tako ne bo mogel uveljavljati naknadnih podražitev iz naslova nepopolne ali neustrezne razpisne dokumentacije za tiste dele izvedbe javnega naročila, ki v razpisni dokumentaciji niso bili ustrezno opredeljeni, pa bi jih glede na predmet javnega naročila in na celotno dokumentacijo ponudnik lahko predvidel.

Gradbena dela, ki so predmet javnega naročila se bodo izvajala v letih 2017 in 2018. Za leto 2018 se sklene dodatek k pogodbi po sprejemu proračuna Občine Jesenice za leto 2018.

 

KONTAKTNA OSEBA

Kontaktna oseba: Tea Jenkole

E-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Telefonska št: 04/5869 224

Kontaktna oseba je navedena zgolj za primere tehničnih težav v zvezi s pridobivanjem razpisne dokumentacije ali uporabo razpisne dokumentacije (npr. težave pri odpiranju dokumentov). Vsa pojasnila v zvezi z vsebino razpisne dokumentacije lahko ponudniki zahtevajo zgolj preko portala javnih naročil. Prav tako so za vsebino razpisne dokumentacije relevantna zgolj pojasnila, ki jih potencialnim ponudnikom posreduje naročnik preko portala javnih naročil. Vsa ostala pojasnila, ki niso posredovana na zgoraj predviden način so zgolj informativne narave in niso pravno zavezujoča.

 

PREDLOŽITEV PONUDBE

Ponudba se šteje za pravočasno, če je predložena naročniku do dne 22.06.2017 najkasneje do 10.00 ure.

Ponudniki oddajo ponudbe po pošti ali osebno na naslov: OBČINA JESENICE, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, za ponudbe poslane po pošti, za osebno dostavljene ponudbe pa Sprejemna pisarna Občine Jesenice (soba št. 1).

Ponudbe poslane po pošti morajo prispeti do naročnika do zahtevanega datuma in ure. Za ugotavljanje ure predložitve je merodajna ura v vložišču naročnika, čas predložitve odčita delavec v sprejemni pisarni, ki je dolžan ponudniku izročiti potrdilo o prevzemu ponudbe.

Vse nepravočasno predložene ponudbe bo naročnik izločil iz postopka odpiranja ponudb in jih neodprte vrnil ponudnikom.

 

ODPIRANJE PONUDB

Javno odpiranje ponudb bo v četrtek, 22.06.2017, ob 11.00 uri na naslovu: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice, v sejni sobi.

 

Prisotni predstavniki ponudnikov morajo pred pričetkom javnega odpiranja ponudb, komisiji izročiti pisna pooblastila za zastopanje ponudnika. Pooblastila ne potrebujejo predstavniki ponudnikov, ki so registrirani za zastopanje. Nepooblaščeni predstavniki ne morejo opravljati dejanj, ki pomenijo zastopanje ponudnika.

Naročnik bo prisotnim predstavnikom ponudnikov vročil kopijo zapisnika o odpiranju ponudb. V kolikor se kopija zapisnika ne vroči na odpiranju ponudb, jo bo naročnik posredoval ponudnikom po elektronski pošti na kontaktne naslove e-pošte, navedene v ponudbah. Naročnik si pridržuje pravico, da zapisnike posreduje tudi na drug ustrezen način (po pošti, po faksu, ipd.).

 

VELJAVNOST PONUDBE

Ponudba mora veljati najmanj 120 dni od dneva odpiranja ponudb oziroma najkasneje do 20.10.2017.

Ponudba mora biti veljavna najmanj do navedenega roka. Prekratka veljavnost ponudbe pomeni razlog za zavrnitev ponudbe.

Naročnik lahko zahteva, da ponudniki podaljšajo čas veljavnosti ponudb za določeno dodatno obdobje. Ponudnik lahko zavrne zahtevo za podaljšanje ponudbe, ne da bi s tem zapadlo zavarovanje resnosti ponudbe, če je bilo to zahtevano in dano.

 

PREVZEM RAZPISNE DOKUMENTACIJE

Razpisna dokumentacija je brezplačna.

Naročnik si pridržuje pravico, da razpisno dokumentacijo delno spremeni ali dopolni ter po potrebi podaljša rok za oddajo ponudb. Spremembe in dopolnitve razpisne dokumentacije so sestavni del razpisne dokumentacije. Ponudniki morajo spremljati morebitne spremembe razpisne dokumentacije, objavljene na portalu javnih naročil in spletnih straneh naročnika, saj pojasnila in spremembe predstavljajo sestavni del razpisne dokumentacije.

 

S spoštovanjem!

 

 

Tomaž Tom Mencinger

                ŽUPAN

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 06.06.2017
  • Veljavno do: 22.06.2017
Prebrano 2446 krat Nazadnje urejano na sreda, 12 julij 2017 15:48